RB Leipzig vs Bochum – Ponturi pariuri Bundesliga

RB Leipzig vs Bochum - Ponturi pariuri Bundesliga
RB Leipzig vs Bochum – Ponturi pariuri Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Sambata, 24 august 2024, cu incepere de la ora 16:30, pe “Red Bull Arena”, echipa locala RB Leipzig primeste vizita celor de la Bochum in prima etapa din actuala editie de Bundesliga. Intalnirea va putea fi vazuta si la TV in direct pe Digi Sport 4 si Prima Sport 1.

Prezentare cote Betano – RB Leipzig vs Bocum

RB Leipzig vs Bochum - Ponturi pariuri Bundesliga

In ceea ce priveste cotele oferite de operatorul online Betano este cel mai dezechilibrat meci de azi din prima liga germana, gazdele avand o cota doar 1.27 la victore, in timp o victorie surprinzatoare din partea oaspetilor ne-ar aduce un profit de 11 ori mai mare. Avem 1.93 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 4 ori.

RB Leipzig porneste ca mare favorita

Elevii lui Marco Rose vine dupa un campionat destul de bun insa pe care puteau sa il termine mai sus de locul 4, avand in vedere ca ultimele 3 runde ale editiei trecute le-au incheiat la egalitate. Au fost pe podium in ceea ce priveste numarul de reusite, avand nu mai putin 77 de goluri marcate.

SI-au demonstrat forta ofensiva si in partida de debut a sezonului cea din DFB Pokal cu RW Essen, pe care au invins-o fara emotii cu scorul de 1-4. Internationalul olandez si-a aratat clasa in finalul intalniri atunci cand a marcat un gol si a oferit o pasa decisiva.

S-au descurcat de minune in ceea ce priveste duelurile cu Bochum de pe teren propriu. Din totalul de 6 intalniri de pana acum au izbutit sa isi treaca in cont nu ma putin de 5 victorii, iar singurul pas gresit l-au facut chiar in stagiunea precedenta cand au facut doar 0-0.

  • Echipa probabila: Gulacsi; Klostermann, Simakan, Orban, Raum; Kampl, Haidara, Seiwald, Simons; Openda, Sesko

Produce Bochum surpriza?

VfL a evitat in-extremis retrogaradare din Bundesliga, asta dupa ce au trecut printr-un baraj extrem de spectaculos cu Dusseldorf. Desi au pierdut 0-3 pe terne propriu in prima mansa, echipa pregatita la acea vreme de Thomas Letsch a castigat in retur scor 0-4 si astfel si-au asigurat prezenta in prima liga si in acest sezon.

Oaspeti abordeaza noul sezon cu un suflu nou pe banca tehnica, dupa ce l-au numit in postura de nou antrenor pe Peter Zeidler care si-a petrecut ultimi 6 ani de antrenorat pe banca elvetienilor de la St. Gallen. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Debutul nu a fost unul pozitiv pentru antrenorul in varsta de 61 ani, echipa sa fiind printre putinele din prima liga ce a fost eliminata inca din runda inaugurala – DFB Pokal, acolo unde au pierdut la limita, 1-0, confruntarea de la divizionara secunda, Regensburg.

  • Echipa probabila: Drewes; Passlack, Oermann, Masovic, Wittek; Losilla, Sissoko, Bero; Daschner; Broschinski, Hofmann

Ponturi pariuri RB Leipzig vs Bochum

RB Leipzig vs Bochum. Balanta inclina clar catre victoria lui RB Leipzig care are toate atuurile de partea sa de a incepe stagiunea cu o victorie in fata unei echipe ce a reusit sa evite retrogradarea prin intermediul barajului. Calitatea superioara, terenul propriu si evolutiile celor doua din meciul de Cupa, m-au determinat sa mizez pe succesul gazdelor si cel putin 3 goluri marcate.

1& Peste 2.5 goluri @ 1.57

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite