Freiburg vs Stuttgart – Ponturi pariuri Bundesliga

Freiburg vs Stuttgart - Ponturi pariuri Bundesliga
Freiburg vs Stuttgart – Ponturi pariuri Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Intalnirea din prima etapa – Bundesliga dintre Freiburg vs Stuttgart se va consuma sambata, 24 august 2024, de la ora 16:30, pe “Europa-Park Stadion”.

Prezentare cote Betano – Freiburg vs Stuttgart

Freiburg vs Stuttgart - Ponturi pariuri Bundesliga

Vicecampioana en-titre este favorita caselor de pariuri online in momentul de fata, avand o cota de 2.02 pentru isi trece al treilea succes la rand in fata adversarilor de astazi. Avem optiuni foarte bune si in ceea ce priveste pronosticurile pe goluri, 1.60 la “GG”, si 1.72 pentru a vedea cel putin 3 reusite.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Freiburg invincibila in amicale

“Brazilienii din Breisgau” nu vin dupa un sezon tocmai stralucit, iar locul 10 pe care l-au incheiat il putem considera un regres avand in vedere ce au aratat in ultimii ani. Dupa 13 ani petrecuti pe banca acestei echipe, Christian Streich a luat decizia de a o parasi pe Freiburg.

Conducerea s-a orientat catre un antrenor foarte tanar, Julian Schuster, in varsta de 39 de ani, care se afla la prima sa experienta ca antrenor principal. Cu siguranta presiunea va fi una extrem de mare din partea fanilor care au fost obisnuiti cu rezultate foarte bune in sezoanele precedente.

Partida de debut a acestuia a fost una de bun augur, avand in vedere ca au castigat fara drept de apel partida de DFB Pokal, cu cei de la Osnabruck, scor 0-4. Lucas Holer a fost cel mai productiv jucator de pe teren, acesta reusind sa contribuie cu un gol si o pasa decisiva.

  • Echipa probabila: Muller; Kubler, Rosenfelder, Lienhart, Gunter; Doan, Eggestein, Osterhage, Grifo; Holer, Adamu

Svabii pornesc ca favoriti

“Die roten” au fost foarte aproape sa inceapa sezonul cu un trofeu in palmares, insa Leverkusen s-a dovedit a fi din nou imbatabila, reusind sa ii egaleze la 2, in minutul 85 al partidei din Supercupa Germaniei, desi au evoluat in inferioritare numerica.

La penalty-uri, baietii lui Sebastian Hoeness nu au fost deloc inspirati, ratand doua dintre cele 4 lovuturi de departajar eprin nou-venitul Frans Kratzig si Silas. Chiar si asa remarcam posesia excelenta a mingii pe care au avut-o pe “BayArena”, nu ma putin de 62%.

Pozitia a doua pe care au obtinut-o in editia trecuta de Bundesliga, ii obliga sa trateze acest duel la victorie. Nu au avut niciun fel de problema in a se impune in cele doua meciuri din sezonul anterior cand au castigat 5-0 acasa, si 1-3 aici pe “Europa-Park Stadion”.

  • Echipa probabila: Nubel; Stenzel, Hendriks, Chabot, Mittelstadt; Silas, Karazor, Stiller, Fuhrich; Demirovic, Undav

Pontul nostru – Freiburg vs Stuttgart

Freiburg vs Stuttgart. Dupa cum am observat si in partida de Supercupa, svabii si-au pastrat acelasi stil de joc ofensiv si pentru aceasta noua stagiune. Ma astept sa inceapa intr-o nota pozitiva campionatul, desi vor avea parte de un adversar ce pe teren propriu a aratat un joc solid in ultimi ani. Aleg sa merg pe instint aici si sa mizez pe cel putin o repriza castigata de oaspeti.

Oaspeti - Castiga oricare repriza @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite