Lille vs SCO Angers – Ponturi pariuri Ligue 1

Lille vs SCO Angers - Ponturi pariuri Ligue 1
Lille vs SCO Angers – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

“Stade Pierre-Mauroy” va gazdui confruntarea dintre Lille vs Angers ce va avea loc sambata, 24 august 2024, incepand cu ora 20:00. Meciul face parte din cadrul rundei a doua – Ligue 1.

Prezentare cote Betano – Lille vs SCO Angers

Lille vs SCO Angers - Ponturi pariuri Ligue 1

Asa cum era de asteptat, “les dogues” sunt vazuti ca mari favoriti in meciul de astazi in care primesc doar 1.37 la victorie din partea agentiilor de pariuri online, in timp ce un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 9.25 ori mai mare.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Lille procentaj perfect pe teren propriu

Trupa din nordul Frantei vine dupa o confruntare in play-off-ul UEFA Champions League, acolo unde au obtinut un succes extrem de important in prima mansa disputata contra vicecampioanei Cehiei, pe care au invins-o la doua goluri diferenta si au luat o optiune serioasa la calfiicare.

Dupa o prima repriza in care au dominat ostilitatile, baietii lui Bruno Genesio au fost mult mai eficienti in partea a doua cand au venit si cele doua reusite. Bineinteles, canadianul Jonathan David a avut o contributie decisiva la acest succes, trecandu-si in cont un gol si o pasa decisiva.

In prima etapa de campionat, “les dogues” s-au deplasat pe terenul lui Stade Reims, in fata carora au izbutit sa castige tot la doua goluri diferenta. Asadar, un inceput pozitiv de sezon pentru gazde care au toate sansele sa obtina toate cele 3 puncte in fata unei echipe inferioara din punct de vedere valoric.

  • Echipa probabila: Chevalier; Tiago Santos, Mandi, Diakite, Alexsandro, Ismaily; Cabella, Mukau, Andre, Sahraoui; Bayo

Produce Angers surpriza?

Revenirea pe prima scena a fotbalului francez nu a fost de bun augur pentru “les scoistes” care nu au izbutit sa rastoarne calculele hartiei in duelul cu RC Lens, in fata carora au cedat pe teren propriu, 0-1, la capatul unei evolutii deloc incurajatoarea inaintea acestei vizite.

Acest rezultat era anticipat de multa lume, avand in vedere ca nou-promovata a aratat extrem de rau in meciurile amicale, acolo unde din cele 5 jocuri disputate, in 4 au iesit invinsi de pe teren, iar in chiar primul joc au obtinut si un succes, 2-3 in fata necunoscutilor de la Chateaubriant.

Incepand cu 2016, oaspeti s-au deplasat in 7 randuri pe “Stade Pierre-Mauroy”, iar bilantul lor nu este tocmai unul rau, 3 victorii, un egal si 3 esecuri. Din cele 19 vizite pe care le-au facut in editia trecuta de Ligue 2, Angers a suferit nu mai putin de 8 esecuri.

  • Echipa probabila: Fofana; Arcus, Bamba, Hountondji, Lefort, Ekomie; Capelle, Aholou, Belkhdim; Abdelli, Cherif

Ponturi pariuri Lille vs SCO Angers

Toate drumurile ne conduc catre o victorie a lui Lille care se afla intr-o forma excelenta in acest debut de sezon, si in mod clar este echipa mai valoroasa dintre cele doua. Angers nu s-a prezentat prea bine in meciul de revenire in Ligue 1 , asa ca ma astept sa ii vad invinsi si in acest duel. Pentru ca gazdele urmeaza sa joace returul din preliminariile UCL, nu le vad fortand mai mult decat este necesar, asa ca am decis sa aleg si “sub 4.5 goluri” pe langa acel solist.

1& Sub 4.5 goluri @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite