Biletul zilei astazi 23 august – Plasam 3 pariuri simple

Biletul zilei astazi 23 august - Plasam 3 pariuri simple
Sursa foto: Bayer 04 Leverkusen ( oficial Facebook)

Revin in acest weekend campionatele de top si nu se putea sa lipseasca tocmai astazi biletul zilei din fotbal. Am selectat 3 pariuri simple pe care o sa le plasam pe Las Vegas. Avem o cota destul de mica, insa cred ca sunt evenimentele potrivite pentru a incepe acest weekend. Citeste acest material si vezi putin mai jos optiunele pe care le vom lua in considerare.

MeciOraCotaPronostic
Monchengladbach vs Leverkusen21:301.29ambele echipe sa marcheze sau 3+
Farense vs Sporting Lisabona22:151.192 solist
PSG vs Montpellier21:451.251 solist
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Fara indoiala putem spune ca avem cele mai tari meciuri de astazi pe ticketul nostru. Desigur, nu este o cota foarte mare, insa m-am folosit de optiunea “negociaza cota” de pe site-ul Las Vegas, astfel ca intr-un final sunt multumit. Poti plasa si tu biletul cu 50 RON fara depunere si sa profiti de oferta lor de bun venit.

Biletul zilei astazi 23 august

  • Un succes asteptat de toata lumea vand in vedere ca trupa antrenata de Gerardo Seaone a fost fara greseala in duelurile de verificare disputate in aceasta pauza competitionala. Si-au trecut victorii pe linie in cele 7 jocuri in care au primit doar 3 goluri. Echipa antrenata de Xabi Alonso a inceput sezonul cum nu se poate mai bine, cu un nou trofeu in palmares dupa ce au castigat Supercupa Germaniei in detrimentul celor de la Stuttgart care nu au reusit sa o invinga pe Bayer care a evoluat in inferioritate numerica inca din minutul 32 cand Martin Terrier a vazut direct cartonasul.
  • Sporting a inceput perfect acest sezon in Portugalia, avand doua victorii in primele doua etapa. Acestia au reusit sa castige fara emotii, marcand in total 9 goluri. Chiar daca joaca astazi in deplasare, au un adversar destul de modest, astfel ca nu cred ca vor avea probleme prea mari.
  • Partida de astazi reprezinta o oportunitate foarte buna pentru parizienii sa isi mai treaca in cont inca 3 puncte. Jocul parizienilor a fost unul consistent in prima runda, insa cu siguranta mai sunt lucruri de pus la punct. De cealalta parte, Montpellier cu siguranta va incerca sa dea lovitura pe contraatac in opinia mea, insa le va fi destul de greu. Asadar, in duelul dintre PSG vs Montpellier, voi miza pe victoria gazdelor.
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri
JOACA BILETUL CU 50 RON FARA DEPUNERE

Pentru alte ponturi interesante din acest weekend va asteptam si in grupul de Telegram. Ne apropiem usor de 11.000 de oameni si cu siguranta o sa gasiti acolo multe lucruri utile. Fa si tu parte din cea mai profitabila comunitate de pariori din Romania.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite