RFS vs APOEL Nicosia – Ponturi Pariuri Europa League

RFS vs APOEL Nicosia - Ponturi Pariuri Europa League
RFS vs APOEL Nicosia (sursa foto – facebook.com)

În această seară, cu începere la ora 20:00, va avea loc partida dintre RFS și APOEL Nicosia, campioanele din Letonia și Cipru. Cele două se vor întâlni pe “LNK Sporta Parks”, în cadrul primei manșe din play-off-ul Europa League.

Cote pariuri RFS vs APOEL Nicosia

Cote pariuri RFS vs APOEL Nicosia
Cote pariuri RFS vs APOEL Nicosia

Casele de pariuri anticipează o confruntare extrem de echilibrată, cel puțin dacă ținem cont de cotele oferite de acestea. De exemplu, gruparea gazdă este ușor favorită la Unibet, aceasta primind o cotă de 2.60 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 2.70.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

RFS visează la debutul în Europa League

Putem spune fără să stăm pe gânduri că este cea mai bună echipă din Letonia, dacă ne raportăm în special la performanțele din ultimii ani. Este, ce-i drept, sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, pornește ca favorită, principalul său avantaj fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

Letonii au început în acest sezon din cadrul primului tur al preliminariilor Champions League, acolo unde au trecut lejer de Larne, din Irlanda de Nord, câștigând cu 7-0 la general. Au pierdut însă apoi în runda a doua cu Bodo/Glimt, fiind învinși cu 1-7 în dublă manșă. Au “coborât” astfel în Europa League, unde au avut-o ca adversară pe Santa Coloma, cu care nu au avut probleme, câștigând cu 9-0 după cele două manșe.

Trebuie menționat faptul că cei de la RFS traversează o formă grozavă, astfel că au și un moral foarte bun înainte de acest duel, având motive să spere la un rezultat pozitiv. Aceștia vin după cinci victorii consecutive, în acest interval marcând nu mai puțin de 21 de goluri, primind doar patru.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ondoa; Savalnieks, Prenga, Lipuscek, Mares; Ikaunieks, Panic, Markhiyev; Diomande, Osuagwu, Kouadio

APOEL Nicosia nu traversează o formă grozavă

Per total, este o echipă mai valoroasă, cu performanțe mai mari de-a lungul anilor, venind de asemenea dintr-un campionat mai bine cotat, însă, cu toate acestea, va avea o misiune extrem de complicată în acest duel, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care formația gazdă nu a pierdut decât o singură dată în precedentele 16 jocuri.

Ciprioții nu au mai prins grupele unei competiții europene din 2019. Aceștia sunt siguri de accederea în grupele Conference League, însă cu siguranță visează la Europa League, având o șansă foarte bună la calificare. Au început în acest sezon din turul al doilea al preliminariilor Champions League, trecând destul de greu de Petrocub, campioana Moldovei, câștigând cu 2-1 la general.

În turul al treilea, cei de la APOEL Nicosia au avut-o ca adversară pe Slovan Bratislava, cu care nu au reușit să înscrie vreun gol în dublă manșă, pierzând cu 2-0 în deplasare, remizând apoi la scor alb pe teren propriu, ajungând astfel la trei partide consecutive fără succes.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Belec; Susic, Antoniou, Dvali, Quintilla; Chebake, Sarfo, Kostadinov, Marquinhos; Ndongala, El Arabi

Ponturi pariuri RFS vs APOEL Nicosia

Această partidă este una extrem de complicată, fiind destul de greu de anticipat din punct de vedere al câștigătoarei. Într-adevăr, APOEL Nicosia are un plus de valoare, însă forma nu o recomandă pentru un pariu. De partea cealaltă, RFS trece printr-o perioadă bună, beneficiind și de avantajul propriului teren, așa că ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Noi ne așteptăm ca RFS vs APOEL Nicosia să fie un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.85 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.85

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite