Sepsi vs Slobozia – ce pariem în Superliga 24 august?

Sepsi vs Slobozia – ce pariem în Superliga 24 august? / sursă foto Facebook Sepsi

Sepsi vs Slobozia va avea loc pe data de 24 august, de la ora 19:00. Meciul contează pentru runda cu numărul 7 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 1 & Prima Sport 1.

Înfruntarea de la Sfântu Gheorghe nu se anunță una spectaculoasă, însă cu siguranță o putem include pe biletul zilei. În cele ce urmează vom arunca o privire peste forma de moment a celor două, iar la finalul articolului vei găsi un pronostic pentru Sepsi vs Slobozia!

100% BONUS la depunere 500 RON

Gazdele au intrat pe o panta descendentă

Sepsi Sf. Gheorghe începuse perfet acest sezon competițional. Gruparea alb-roșie o învingea acasă pe Poli Iași cu scorul de 1-0, iar apoi se impunea la Gloria Buzău, scor 2-1. De atunci însă, echipa a mai obținut doar două puncte, grație remizelor cu Dinamo București (1-1 pe teren propriu) și Rapid București (2-2 în Giulești).

În următoarea etapă, Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut la limită cu Universitatea Craiova – scor 1-2. A urmat cea mai slabă evoluție din acest sezon, pe Cluj Arena. Echipa lui B. Storck nu a avut vreo șansă în fieful celor de la Universitatea Cluj, unde a fost depășită la scor de neprezentare. Thiam a deschis scorul în minutul 38, iar apoi Blănuță a bifat o dublă după pauză.

În urma acestui eșec, cei de la Sepsi au picat pe locul 6 în clasament, la doar un punct deasupra celor de la CFR Cluj, Farul Constanța și Poli Iași (primele formații din play-out).

  • Echipă probabilă Sepsi: Moldovan – Otelită, Ciobotariu, Kecskes, Ștefan – Kallaku, Alimi, Breij, Siger – Debeljuh, Neskovic

APASĂ AICI dacă vrei să pariezi pe Sepsi vs Slobozia cu 500 RON BONUS! Deschide un cont nou la Betano, finalizează procesul de verificare KYC și efectuează o primă depunere – iar în scurt timp vei primi dublul depozitului. ✅

Unirea Slobozia încearcă să evite retrogradarea

Unirea Slobozia a reușit să promoveze în Superliga României, însă momentan nu pare să facă față presiunii. Oaspeții se află pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu ”lanterna roșie” Gloria Buzău, Hermannstadt și FCSB.

Singurul succes al glaben-verzilor a fost bifat în prima etapă, pe terenul fostei campioane Farul Constanța. Apoi însă, echipa a mai bifat doar două remize și 3 înfrângeri. Runda trecută, Slobozia a găzduit-o pe Petrolul Ploiești, în fața căreia a pierdut cu scorul de 1-2. Gele a deschis scorul și tot el a fost eliminat în minutul 49. Petrolul a reușit să întoarcă rezultatul după golul egalizator din minutul 40 și reușita lui Tudorie din minutul 77.

Jordan Gele – atacantul francez în vârstă de 31 ani – este suspendat astăzi. Nu sunt alte probleme de efectiv.

  • Echipă probabilă Unirea Slobozia: Rusu – Serbănică, Pospelov, Antoche, Medina – Perianu, Lopez – Aganovic, Purece, Camara – Ilie

Vedem goluri în Sepsi vs Slobozia?

Remiza nu reprezintă o opțiune pentru cele două formații, care nu au mai câștig de la debutul sezonului. Ambele au probleme în defensivă, încasând până acum 9 goluri, astfel că am putea vedea o partidă deschisă. În mod normal, atât Sepsi cât și Slobozia se vor desface pentru a ataca, iar spațiile rămase pot fi speculate.

Cele două formații nu s-au întâlnit niciodata într-o partidă oficială, ci doar în una amicală din vara acestui an – încheiată la egalitate, scor 1-1. Nu ne putem baza așadar pe statistici în Sepsi vs Slobozia, ci doar pe forma de moment. Cota pentru minim 2 goluri în meci în momentul de față este de 1.42 și o putem lua în considerare.

peste 1.5 goluri @ 1.42

Totuși, dacă vrem să jucăm acest duel și single, atunci putem lua în considerare pronosticul ”peste 2.5 goluri”, la o cotă de 2.20 oferită de către operatorul online Betano. Nu uita, în oferta acestei case de pariuri te poți bucura de unul din cele mai tari bonusuri fără depunere din România!

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS PE SUPERLIGA

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite