Lille vs Slavia Praga – Ponturi Pariuri Champions League

Lille vs Slavia Praga - Ponturi Pariuri Champions League
Lille vs Slavia Praga (sursa foto – facebook.com)

Am ajuns în faza play-off-ului Champions League, iar meciurile încep să devină din ce în ce mai interesante, așa cum este și cel dintre Lille vs Slavia Praga. Acesta este programat să se dispute marți, în data de 20 august, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare în Franța, pe “Stade du Hainaut”.

Cotele de la Unibet pentru Lille vs Slavia Praga

Cote pariuri Lille vs Slavia Praga
Cote pariuri Lille vs Slavia Praga

Toate casele de pariuri o dau ca favorită la victorie pe Lille, fiind fără îndoială o echipă mult mai valoroasă, ce vine dintr-un campionat mult mai bine cotat, beneficiind și de sprijinul publicului. De exemplu, Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit foarte atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 1.75 la victorie, în timp ce pentru un succes al vice-campioanei Cehiei oferă o cotă de 4.70.

Lille caută revenirea în Champions League

Lille este fără îndoială una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului francez. E drept, nu se poate compara cu PSG, formație care a investit sume colosale în ultimii ani, însă are în palmares realizări notabile, cucerind patru titluri în întreaga sa istorie, ultimul venind în urmă cu trei ani. Este mai valoroasă decât adversara sa, motiv pentru care și pornește ca mare favorită, fiind avantajată și de faptul că va juca în fața propriilor fani.

Gruparea din Ligue 1 nu s-a descurcat deloc rău în sezonul anterior, ba din contră, având un parcurs foarte bun. În campionat, aceasta a terminat pe treapta a patra a clasamentului, la două lungimi de locul al treilea, ultimul ce a dus direct în Champions League. De asemenea, a strălucit și în Conference League, unde a atins sferturile de finală, pierzând in-extremis cu Aston Villa.

Echipa pregătită de Bruno Génésio a început în acest sezon din turul al treilea al preliminariilor Champions League, acolo unde a dat piept cu Fenerbahce, pe care a eliminat-o cu greu, impunându-se cu 3-2 la general. A disputat de asemenea și un meci în Ligue 1, în weekend dând piept cu Reims în prima etapă, reușind să se impună cu 0-2 în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ LILLE: Chevalier; Meunier, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson; Santos, Mukau, Andre; Cabella, Haraldsson; David

Pariază fără risc pe Lille vs Slavia Praga la Unibet

Unibet, una dintre cele mai populare case de pariuri online din România, dispune de un pachet de bun-venit extrem de generos, care include trei bonusuri. Îl poți activa foarte simplu dacă îți deschizi un cont nou accesând bannerul de mai jos, îl verifici și efectuezi o depunere.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Slavia Praga traversează o formă foarte bună

Vice-campioana Cehiei visează la revenirea în Liga Campionilor, acolo unde a mai jucat de două ori de-a lungul anilor, în sezonul 2007/2008, dar și în sezonul 2019/2020. Evident, misiunea va fi una extrem de complicată având în vedere faptul că va avea de înfruntat o adversară care dispune de un lot de trei ori mai valoros, care are de asemenea și mai multă experiență.

Deși a ratat titlul în sezonul precedent, Slavia Praga a început mai târziu decât campioana Cehiei în preliminariile Champions League, pornind din turul al treilea. Aceasta a avut-o ca adversară pe Royale Union, din Belgia, cu care nu a avut deloc emoții, câștigând ambele manșe, impunându-se cu 4-1 la general.

Trebuie menționat faptul că trupa lui Jindřich Trpišovský traversează o formă de invidiat, fiind neînvinsă de 19 partide consecutive, interval în care a bifat 15 succese. Vine după șase victorii la rând, ultima venind în weekend, în duelul de campionat cu Teplice, câștigând cu 2-1 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ SLAVIA PRAGA: Kinsky; Holes, Ogbu, Zima; Masopust, Dorley, Zafeiris, Diouf; Schranz, Chory, Provod

Ponturi pariuri Lille vs Slavia Praga

Lille vs Slavia Praga este fără dubii unul dintre meciurile zilei, pentru care noi am ales un pronostic într-o cotă de 1.75. Bazându-ne în special pe faptul că gruparea franceză dispune de un lot mult mai valoros, dar și pe faptul că are publicul de partea sa, ne așteptăm să facă o figură frumoasă în această confruntare și să obțină un rezultat pozitiv, încât să preia avantajul pentru manșa secundă.

Așadar, pariul nostru la Lille vs Slavia Praga merge către gruparea gazdă, iar acesta poate fi inclus foarte bine și pe biletul zilei din fotbal sau poate fi combinat cu un alt meci pentru un bilet în cota 2.

Gazdele câștigă @ Cota 1.75

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite