Real Valladolid vs Espanyol – Ponturi Pariuri La Liga

Real Valladolid vs Espanyol
Real Valladolid vs Espanyol (sursa foto – facebook.com)

Real Valladolid vs Espanyol este un meci care în sezonul precedent avea loc în Segunda Division, de data aceasta urmând să se dispute în prima etapă de La Liga. Este programat să se joace luni seara, de la ora 20:00, urmând să se dispute pe “Estadio José Zorrilla”.

Cotele Unibet pentru Real Valladolid vs Espanyol

Real Valladolid vs Espanyol – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită în această confruntare, primind o cotă de 2.38 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al formației vizitatoare avem o cotă de 3.35.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Real Valladolid, neînvinsă acasă în 2024

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, bookmakerii au ales să o dea ca favorită, urmând ce-i drept să beneficieze de avantajul propriului teren, unde se descurca foarte bine.

“Alb-violeții” s-au descurcat bine în sezonul precedent, aceștia terminând pe locul secund în clasamentul din Segunda Division, astfel că au evitat emoțiile barajului, promovând direct, revenind în La Liga după doar un sezon în eșalonul secund.

Înainte de startul noului sezon, cei de la Real Valladolid au disputat cinci partide amicale, în care au înregistrat rezultate bune. Au suferit doar un singur eșec, în duelul cu Derby County, reușind însă patru victorii, impunându-se cu Gimnastica Segoviana, Burgos CF, Pau FC și Toulouse.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hein; Perez, Comert, Sanchez, Rosa; Meseguer, Juric; Biuk, Ndiaye, Moro; Latasa

Espanyol caută primul succes la Valladolid din 2010

Vorbim de o echipă mai valoroasă, cu rezultate ceva mai bune în ultimii ani, însă, cu toate acestea, este văzută ca outsideră la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Catalanii au terminat sub adversarii lor în sezonul precedent, pe locul al patrulea al clasamentului din Segunda Division, astfel că au fost nevoiți să joace la baraj. Au trecut mai întâi de Sporting Gijon, câștigând cu 1-0 la general, impunându-se apoi cu 2-1 în dubla cu Real Oviedo.

Cei de la Espanyol, la fel ca adversarii lor, au disputat cinci partide de pregătire înainte de startul sezonului. Au început cu patru meciuri consecutive fără înfrângere, impunându-se cu Huesca, remizând cu Girona, Toulouse și Sabadell, pentru ca în cele din urmă să piardă cu Heidenheim.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pacheco; Tejero, Gomez, Cabrera, Romero; Kral, Aguado; Veliz, Milla, Puado; Cardona

Ponturi pariuri Real Valladolid vs Espanyol

Această confruntare este una extrem de complicată, fiind foarte greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Protagoniste în acest duel vor fi două dintre echipele de pluton din La Liga, de la care nu avem prea multe pretenții, iar noi ne așteptăm să ne ofere un duel echilibrat, cu puține reușite. Așadar, pariul nostru la Real Valladolid vs Espanyol este “sub 2,5 goluri”, la o cotă de 1.54.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.54

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite