Chindia Târgoviște vs Șelimbăr – pariem gratis cu 50 RON

Chindia Târgoviște vs Șelimbăr
Chindia Târgoviște vs Șelimbăr (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Chindia Târgoviște vs Șelimbăr este una ce contează pentru runda a treia din cadrul eșalonului secund din cadrul fotbalului românesc, aceasta fiind programată să se joace luni, în data de 19 august, de la ora 17:00, urmând să se dispute pe “Stadionul Eugen Popescu”.

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită la victorie, aceasta primind o cotă de 2.50 la Casa Pariurilor. De partea cealaltă, formația vizitatoare are o cotă de 2.80 în cazul unui succes.

Cote pariuri Chindia Târgoviște vs Șelimbăr

Cote pariuri Chindia Târgoviște vs Șelimbăr

Poate te întrebi de ce am ales să pariem pe acest meci la Casa Pariurilor. Ei bine, această agenție online dispune de un bonus foarte interesant, care poate fi revendicat extrem de simplu, fără depunere. Dacă încă nu ai cont aici și îți deschizi unul prin intermediul acestui material, vei beneficia de un bonus gratuit de 50 RON. Dacă vrei toate detaliile despre această promoție, INTRĂ AICI.

Bonus 50 lei Verificare Cont + 5x 50 lei Banii Înapoi

Ponturi Chindia Târgoviște vs Șelimbăr

Această confruntare este una extrem de echilibrată, fiind foarte greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Chindia Târgoviște este avantajată de faptul că joacă acasă, însă Șelimbăr este capabilă să pună mari probleme, mai ales dacă ne raportăm la parcursul din sezonul precedent.

Gruparea gazdă a început foarte rău în actuala stagiune, pierzând toate cele trei partide disputate până acum, fiind învinsă de Metaloglobus și U Craiova 1948 în campionat, dar și de Câmpulung în Cupa României. De partea cealaltă, oaspeții arată ceva mai bine, aceștia începând sezonul cu victorie, învingând-o pe Metaloglobus, pierzând însă apoi cu Unirea Alba-Iulia în cupă.

În sezonul precedent, cele două formații s-au întâlnit doar o singură dată, într-un meci în care cei de la Chindia Târgoviște au reușit să se impună cu 2-1, pe teren propriu. Rămâne de văzut cine va câștiga de această dată, însă noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care spectacolul nu va lipsi. Pentru acest bilet plasat cu 50 RON gratis pe Chindia Târgoviște vs Șelimbăr am ales un pariu pe goluri, dar și unul pe cornere, astfel că am format o cotă de 2 în care avem mare încredere.

INCASEAZA GRATUIT 50 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite