Braunschweig vs Frankfurt – Ponturi pariuri DFB Pokal

Braunschweig vs Frankfurt - Ponturi pariuri DFB Pokal
Braunschweig vs Frankfurt – Ponturi pariuri DFB Pokal – Sursa foto: Facebook

Braunschweig vs Frankfurt – Ponturi pariuri DFB Pokal. Primul tur din DFB Pokal le aduce fata in fata pe divizionara secunda Braunschweig si Frankufrt. Meciul va avea loc luni, 19 august 2024, de la ora 21:45, pe “Eintracht-Stadion”.

Braunschweig vs Frankfurt

Asa cum era de asteptat, “vulturii” pornesc ca mari favoriti conform operatorului online Betano care ne ofera 1.55 pentru a ii vedea victoriosi. Un meci cu cel putin 4 reusite ne-ar asigura in acest moment o cota excelenta de 2.25.

Prezentare cote Betano – Braunschweig vs Frankfurt

Braunschweig vs Frankfurt - Ponturi pariuri DFB Pokal
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Braunschweig

“Die lowen” nu au inceput de sezon tocmai grozav in Zweite, acolo unde nu s-au ales cu nici macar un punct dupa primele doua etape. Au pierdut drastic 5-1 in prima etapa la Gelsenkirchen, in fata lui Schalke, si 1-3 pe teren propiu weekendul trecut cu Magdeburg.

Echipa pregatita la ora actuala de Daniel Scherning nu are mari performante realizate in aceasta competitie. Anul trecut au iesit inca din primul tur, atunci cand au pierdut pe teren propriu in fata celor de la Schalke, scor 1-3, iar in urma cu doi ani au iesit din runda a doua, fiind eliminati de Wolfsburg.

Premisele nu sunt foarte pozitive nici pentru confruntarea de astazi, avand in vedere ca au parte de un adversar de un calibru net superior. S-au intalnit de 6 ori in istorie cu cei de la Eintracht, in fata carora nu au castigat niciodata, bifand doar doua egaluri si pierzand de 4 ori.

  • Echipa probabila: Grill; Ivanov, Bicakcic, Nikolaou; Rittmuller, Tauer, Kohler, Bell; Philippe, Szabo, Gomez

Frankfurt

Trupa pregatita de Dino Toppmöller isi doreste cu siguranta un inceput pozitiv de sezon, iar aceast partida le ofera aceasta oportunitate, avand in vedere ca intalnesc un adversar foarte facil pe care il pot depasi fara probleme daca vor intra concentrati pe teren.

In partidele amicale disputate in aceasta vara, Eintracht a aratat o forma destul de buna, mai ales din punct de vedere ofensiv. Au izbutit sa marcheze de cel putin doua ori in cele 5 jocuri din care au castigat 4, iar pe ultimul l-au pierdut dramatic, scor 3-2 cu Valencia.

Este o echipa cu performante importante in aceasta competitie pe care au castigat-o de 5 ori, ultima oara fiind in 2018. Au avut sansa de a mai adauga in palmares in urma cu doua sezoane, insa au pierdut finala, cu 2-0 in finala disputata cu RB Leipzig.

  • Echipa probabila: Dos Santos; Kristensen, Tuta, Koch, Brown; Skhiri; Buta, Gotze, Ekitike; Matanovic, Marmoush

Braunschweig vs Frankfurt

Braunschweig vs Frankfurt. Balanta inclina clar catre tabara oaspete care are de partea sa toate argumentele pentru a isi asigura un inceput pozitiv de sezon. Braunschweig a inceput liga secunda cu doua esecuri in care au primit un total de 8 goluri, la ca care cred ca se vor adauga cel putin inca doua dupa aceasta partida, avand in vedere forma ofensiva pe care au aratat-o cei de la Frankfurt in meciurile de pregatire.

Oaspeti - Peste 1.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite