Valencia vs Barcelona – Ponturi Pariuri La Liga

Valencia vs Barcelona
Valencia vs Barcelona (sursa foto – facebook.com)

Într-unul dintre cele mai interesante meciuri de azi le vom avea ca protagoniste pe Valencia și Barcelona, cele două urmând să se întâlnească sâmbătă, în data de 17 august, de la ora 22:30, în cadrul primei etape din campionatul spaniol.

Cote la pariuri pentru Valencia vs Barcelona

Valencia vs Barcelona – Cote Unibet

După cum era de așteptat, gruparea catalană este văzută ca favorită în această confruntare. De exemplu, Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit foarte generos, îi atribuie acesteia o cotă de 1.73 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarei sale oferă o cotă de 4.75.

Pariază fără risc pe Valencia vs Barcelona

ACCESEAZĂ ACEST LINK, deschide un cont nou la Unibet și verifică-l cu buletinul.

✅ Efectuează prima depunere și bucură-te de pachetul de bun-venit.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Valencia, fără victorie cu Barcelona din 2020

Vorbim de una dintre echipele de tradiție ale fotbalului spaniol, însă care nu mai impresionează de multă vreme, în prezent fiind mult sub nivelul adversarei sale, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren.

“Liliecii” au avut un parcurs decent în sezonul anterior, la un moment dat având mari speranțe la revenirea în competițiile europene, însă, în cele din urmă, aceștia au terminat pe locul al nouălea al clasamentului, la opt lungimi de locul al șaptelea, cel care a dus în play-off-ul Conference League.

Înainte de a-și începe aventura în noua ediție de campionat, cei de la Valencia au disputat nu mai puțin de șapte partide de pregătire în pre-sezon. Aceștia au bifat doar două victorii, cu Benidorm și Eintracht Frankfurt, remizând în duelurile cu Castellon și Levante, pierzând de trei ori, cu Deportivo Alaves, PSV Eindhoven și Leeds United.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski; Correia, Mosquera, Tarrega, Ozkacar; Lopez, Guillamon, Guerra, Canos; Almeida; Duro

Barcelona caută un start bun în noul sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind una dintre cele mai mari echipe ale Europei, care, ce-i drept, nu mai impresionează de ceva vreme, însă are în continuare pretenții uriașe. Cu un lot de patru ori mai valoros decât al adversarei sale, era și normal să înceapă ca favorită în acest duel, având resursele necesare pentru a se impune, chiar dacă joacă în deplasare.

Gruparea catalană nu a reușit să țină pasul cu rivala Real Madrid în sezonul precedent, terminând pe locul al doilea al clasamentului din La Liga, la nu mai puțin de zece puncte distanță. Nici în Champions League nu a reușit mare lucru, orpindu-se în faza sferturilor de finală, unde a pierdut cu PSG.

Condusă de Hansi Flick în acest sezon, Barcelona a disputat cinci jocuri amicale în pauza competițională, începând cu trei victorii, impunându-se cu Olot, Manchester City și Real Madrid, urmând apoi două înfrângeri, pierzând duelurile cu AC Milan și AS Monaco.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen; Kounde, Christensen, Cubarsi, Balde; Gundogan, Casado, Torre; Yamal, Lewandowski, Raphinha

Ponturi pariuri Valencia vs Barcelona

Dacă ne raportăm la valoarea celor două formații, ar trebui să ne așteptăm la un succes al catalanilor, având mult mai multă calitate, în special în ofensivă. Rămâne însă de văzut cum se vor descurca, urmând totuși să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare. Noi considerăm că Valencia vs Barcelona este un meci în care spectacolul nu ar trebui să lipsească, motiv pentru care vom alege varianta “ambele marchează”, la o cotă foarte bună de 1.83 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.83

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite