Vinicius în Arabia Saudită? Oferta colosală primită de brazilian

Vinicius în Arabia Saudită? Oferta colosală primită de brazilian / sursă foto Facebook.com

Vinicius în Arabia Saudită? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor celor de la Real Madrid, în această săptămână.

Superstarul brazilian tocmai ce a câștigat Supercupa Europei, după un succes cu scorul de 2-0 contra celor de la Atalanta. Acesta a fost titular și a evoluat pentru prima oară alături de Kylian Mbappe. Vini Jr. a arătat foarte bine și a pasat decisiv la golul de 1-0, marcat de Federico Valverde.

Șeicii din Arabia Saudită se pare că și-au propus să facă din Vini o emblemă a fotbalului saudit, acolo unde se mai află superstaruri precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema. Aceștia și-au mărit ambițiile și acum urmăresc jucători ce se află în apogeul carierei.

Vinicius în Arabia Saudită? Oferta colosală primită de brazilian

Ei bine, pentru ca scenariul Vinicius în Arabia Saudită să fie îndeplinit, sumele oferite sunt cu adevărat colosale. Vorbim despre cel mai mare salariu din istoria fotbalului, ce se ridică la peste 1 miliard de euro în doar 5 ani, timp în care Vini Jr. nici măcar nu ar împlini vârsta de 30 de ani. Iată ce beneficii ar fi avut sud-americanul, dacă semna contractul:

  • 💰 1 miliard de euro salariu in 5 sezoane (200.000 de milioane / sezon)
  • ⚽ posibilitatea de a se întoarce în Europa înainte de a împlini 30 de ani
  • 🇸🇦 ambasadorul Cupei Mondiale 2034

Pe lângă toate acestea, fotbalistul sud-american ar putea încasa diferite bonusuri, în funcție de performanțele sale – care cu siguranță ar fi unele foarte bune într-un fotbal destul de modest. Mai mult decât atât, s-a speculat faptul că Vinicius Jr. ar putea primi un rol pe viață în fotbalul saudit, în cazul în care dorește acest lucru – după retragere.

Ei bine, se pare că banii nu au efect asupra tuturor jucătorilor de fotbal. Deși are un contract de 19 ori mai mic la Madrid, Vini Jr. ar fi refuzat categoric oferta șeicilor din Arabia Saudită. Acesta se află în centrul proiectului lui Carlo Ancelotti la Real Madrid și pare că se simte din ce în ce mai bine alături de Rodrygo, Jude Bellingham și mai nou – Kylian Mbappe.

Vini a sosit la Real Madrid în 2018, atunci când a și debutat pentru echipa mare. Brazilianul a strâns deja 176 de meciuri în tricoul blanco și a marcat de 49 de ori. De asemenea, acesta a debutat în 2019 la naționala mare a Braziliei, acolo unde s-a impus imediat în primul 11.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite