Le Havre vs PSG – Ponturi pariuri Ligue 1

Le Havre vs PSG - Ponturi pariuri Ligue 1
Le Havre vs PSG – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Le Havre vs PSG – Ponturi pariuri Ligue 1. Sezonul 2024/25 din Ligue 1 va fi inaugurat cu confruntarea dintre Le Havre si PSG ce va avea loc vineri, 16 august 2024, cu incepre de la ora 21:45, pe “Stade Occane”

Le Havre vs PSG

Asa cum era de asteptat, parizienii pornesc ca mari favoriti in primul meci oficial al sezonului, primind o cota de 1.47 din partea celor de la Betano, in trimp ce un triumf al gazdelor ne-ar aduce un profit de 6.80 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Le Havre vs PSG

Le Havre vs PSG - Ponturi pariuri Ligue 1
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Le Havre

“Le Club Doyen” vine dupa un sezon foarte greu pe care l-au dus cu bine la sfarsit, avand in vedere ca si-au indeplinit principalul obiectiv, acela fiind salvarea de la retrogradare. Au incheiat campionat pe 15, fiind prima echipa aflata deauspra liniei de retrogradare.

Dupa doi sub comanda slovenului Luka Elsner cu care au izbutit si revenirea in prima liga franceza, conducerea a decis sa se desparta de acesta si sa il aduca pe banca tehnica pe Didier Digard care cu siguranta isi propune o clasare ceva mai sus in noua editie de Ligue 1.

A fost o vara plina pentru gazde care au avut de jucat nu mai putin de 8 partide amicale in care nu putem spune ca au stralucit. Daca aruncam o privire pe aceste jocuri observam faptul ca si-au trecut in cont doar doua victorii, 3 remize si tot atatea esecuri.

  • Echipa probabila: Desmas; Sangante, Kinkoue, Lloris, Zouaoui; Diawara, Toure; Casimir, Kuzyaev, Joujou; Ngoura

PSG

Parizienii au optat pentru continuitate in acest sezon, avandu-l pe banca in continuare pe spaniolul Luis Enrique care a izbutit eventul pe plan intern, reusind sa castige atat campionat, cat si Coupe de France, dupa o finala castigata in fata lui Lyon.

Bineinteles, marea lor dorinta ramane castigarea UEFA Champions League, acolo unde in editia anterioara au ajuns pana in penultimul act, de unde au fost eliminati insa de catre cei de la Borussia Dortmund, care i-au invins la limita in ambele manse.

Despartirea de vedeta lor, Kylian Mbappe este cu siguranta una importanta, insa parizienii au si in acest an un lot cu care isi pot propune obiective importante. In aceasta vara au cheltuit pe transferul de jucatori undeva la 103 milioane de euro, cel mai mult platind pentru aducerea lui Joao Neves, de la Benfica, nu mai putin de 59.92 milioane de euro.

  • Echipa probabila: Donnarumma; Soler, Skriniar, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Neves, Asensio; Barcola, Muani, Mbaye

Le Havre vs PSG

Chiar si dupa plecarea vedetei lor, Mbappe, PSG ramane cea mai puternica echipa din Franta, si principala favorita la castigarea titlului. Au parte de un adversar facil in prima etapa, ca nu a impresionat nici in amicale si nici pe piata transferurilor. Asadar, voi merge pe mana parizienilor din partea carora ma astept sa inceapa sezonul cu un succes.

2 Solist @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite