Biletul zilei din fotbal 15 august

Biletul zilei din fotbal este format astazi, 15 august 2024, din 3 evenimente din sportul rege, toate din competitii europene. Pariul propus este plasat la Betano, casa de pariuri ce vine cu o oferta de nerefuzat pentru utilizatorii noi. Pariul propus este plasat folosind aplicatia Betbuilder din cadrul casei de pariuri Betano, optiune ce îți permite să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu.

Biletul zilei din fotbal 15 august 2024

ICFR Cluj se pregătește pentru meciul de pe teren propriu cu Maccabi Petah Tikva, returul din manșa secundă din turul trei preliminar UEFA Conference League. În primul meci, disputat în deplasare, ardelenii s-au impus la limită, scor 1-0. 

Înaintea confruntării din Gruia, Dan Petrescu a declarat că se confruntă cu probleme legate de accidentări, dezvăluind că nu se poate baza pe Matei Ilie și Virgil Postolachi. 

Dacă trece de Maccabi Petah Tikva, CFR Cluj va juca în play-off-ul Conference League cu câștigătoarea duelului dintre CSKA Sofia 1948 (Bulgaria) – Pafos (Cipru). În tur, CSKA Sofia 1948 a învins-o, pe teren propriu, scor 2-1, pe Pafos.

Celelalte doua pariuri se bazeaza pe o calificarea a suedezilor de la Djurgardens, meciul din Finlanda fiind incheiat la egalitate, scor 1-1 si pe victoria celor de la Maccabi Tel Aviv, campiona din Israel, care a fost eliminata in turul trecut de FCSB.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM BILETUL ZILEI

Continuam cu ponturile si in grupul de Telegram, acolo unde va asteptam intr-un numar mai mare. Suntem peste 10.000 si numarul nostru creste in fiecare zi.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite