Legia vs Brondby – Ponturi pariuri Conference League

Legia vs Brondby - Ponturi pariuri Conference League
Legia vs Brondby – Ponturi pariuri Conference League – Sursa foto: Facebook

Legia vs Brondby – Ponturi pariuri Conference League. Joi, 15 august 2024, incepand cu ora 19:00, pe “Stadion Wojska Polskiego”, Legia primeste vizita danezilor de la Brondby in mansa retur a rundei cu numarul 3 preliminare UEFA Conference League.

Legia vs Brondby

Nu avem o favorita certa aici iar de acest lucru ni-l dam seama din cotele oferite celor doua la victorie, 2.55 polonezilor, in timp ce formatia vizitatoare este cotata cu 2.77 de catre Betano.

Prezentare cote Betano – Legia vs Brondby

Legia vs Brondby - Ponturi pariuri Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Legia

“Wojskowi” ne-a oferit un nou meci spectaculos in weekend, cand in ultima etapa de campionat au terminat la egalitate 2-2 pe terenul nou-promovatei Puszcza, scor stabilit inca din prima repriza. Un egal care cu siguranta nu i-a multumit avand in vedere ca au condus de doua ori pe tabela de marcaj.

Echipei poloneze pare ca ii prieste partidele din deplasare, iar ce exemplu mai bun decat cel de joia trecuta, atunci cand au izbutit sa castige pe terenul adversarilor de astazi, cu scorul 3-2, rezultat care le ofera statut de favoriti la calificare inaintea acestei partide.

A fost o victorie obtinuta cu mare truda, mai ales ca la finalul primei reprize erau in dezavantaj, iar golul triumfului a venit abia in minutul 87 din partea japonezului Ryoya Morishita care fusese introdus pe teren abia in minutul 82 de catre Goncalo Feio.

Brondby

Tot pe 11 august s-a consumat si precedenta aparitie a danezilor, intr-o partida disputata pe teren propriu in compania celor de la Aarhus. Desi au dominat partida de o maniera clara, lipsa eficacicatii si concentrarea din partea a doua a dus la un esec la limita, scor 0-1.

Asadar, este primul moment de cumpana pentru baietii lui Jesper Sorensen care inaintea acestor doua esecuri la rand, aveau 5 rezultate consecutive fara infrangere. Nici in partida cu Legia, oaspeti de astazi nu au aratat deloc rau, insa micile detalii au facut diferenta in cele din urma.

Sunt neinvinsi in primele 3 meciuri deplasari oficiale din acest sezon. In acest interval de timp, gruparea daneza si-a trecut in cont un succes, 0-2 pe terenul celor de la Lyngby, si doua remize, 3-3 la Viborg, si un 2-2 in Kosovo, in returul rundei precedente disputata cu kosovarii de la KF Lapi.

Legia vs Brondby

Este fara doar si poate unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei din aceasta competitie. Asa cum am anticipat si in tur, cred ca vom vedea un duel la fel de spectaculos in care tabela va fi schimbata de ambele tabere. Danezii sunt obligati sa atace fiind in dezavantaj, in timp ce Legia propune un fotbal spectaculos s productiv in acest debut de sezon care m-a determinat sa merg din nou pe un pronostic de “GG”.

Ambele echipe inscriu @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite