Plzen vs Kryvbas – Ponturi pariuri Europa League

Plzen vs Kryvbas - Ponturi pariuri Europa League
Plzen vs Kryvbas – Ponturi pariuri Europa League – Sursa foto: Facebook

Plzen vs Kryvbas – Ponturi pariuri Europa League. “Doosan Arena” va gazdui meciul 2 al dublei dintre Plzen si Krybas din turul 3 preliminar UEFA Europa League. Intalnirea va avea loc joi, 15 august 2024, incepand cu ora 20:00.

Plzen vs Kryvbas

Asa cum era de asteptat, formatia ceha primeste statut de favorita din partea celor de la Betano care le atribuie 1.33 la un eventual triumf.

Prezentare cote Betano – Plzen vs Kryvbas

Plzen vs Kryvbas - Ponturi pariuri Europa League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Plzen

Viktoria are un inceput excelent de sezon, iar acest lucru l-am vazut si in precedenta lor aparitie oficiala, cea din ultima runda de campionat, cand au facut “instructie” pe teren propriu cu cei de la Karvina, pe care i-au invins cu un scor categoric, 5-0.

Un aport important la proportiile scorului l-a avut evenimentul din minutul 26, cand oaspeti partidei au ramas in 10, insa meritul echipei lui Miroslav Koubek ramane, avand in vedere ca si Plzen a ramas in 10 dupa ce Cory Sene a parasit terenul in minutul 72 la doar doua minute dupa ce a fost introdus in teren.

In prima mansa au avut o evolutie modesta in prima repriza pe care au incheiat-o si in dezavantaj, insa in partea a doua cehii au iesit mult mai motivati si au izbutit sa se intoarca victoriosi, scor 1-2, gratie reusitelor lui Jiri Panos si Daniel Vasulin din minutele 49 si 69.

  • Echipa probabila: Tvrdon; Dweh, Hranac, Jemelka; Kopic, Panos, Kalvach, Havel; Sulc, Sloncik; Vasulin

Kryvbas

Formatia ce a luat fiinta abia in anul 2020 se afla la prima sa participare in competitiile continentale, iar acest lucru l-am putut remarca si in primul meci cu Plzen, pe care l-au inceput foarte bine si le-a apartinut statistica, insa experienta europeana a adversarilor si-a spus cuvantul in final.

Nu mai putin de 16 ocazii de gol si-au creat in prima mansa, dintre care 6 au fost finalizate pe poarta, si doar ghanezul Prince Kwabena Adu a izbutit sa marcheze golul cu care formatia sa inca spera la o eventuala calificare, insa misiunea ramane una extrem de grea.

De la preluarea echipei in 2022, Yuriy Vernydub a facut din aceasta una de prim-plan in ultimele doua sezoane din Ucraina, avand in vedere ca au terminat de fiecare data pe locul 3, in spatele granzilor Dynamo Kiev si Shakhtar Donetsk. Campionatul intern a inceput si el destul de recent, iar dupa doua etape, oaspeti de astazi acumuleaza doar 3 puncte, in ultimul meci pierzand destul de drastic, 3-0, in fata lui Karpaty Lviv.

  • Echipa probabila: Klishchuk; Poniedielnik, Romanchuk, Stetskov, Dibango; Kuzyk, Vakulko, Bizimana, Tverdokhlib, Mykytyshyn; Adu

Plzen vs Kryvbas

Plzen vs Kryvbas. O vad victorioasa pe Plzen si in acest retur, desi in prima mansa echipa din Ucraina nu a jucat deloc rau, avand sansa in mai multe randuri sa inscrie golul 2. Inceputul de sezon este unul excelent din punct de vedere al rezultatelor pentru cehii si cred ca daca vor trata serios acest duel vor inscrie fara probleme de cel putin doua ori.

Gazdele - Peste 1.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite