Rangers vs Dynamo Kiev – Ponturi Pariuri Champions League

Rangers vs Dynamo Kiev
Rangers vs Dynamo Kiev (sursa foto – facebook.com)

Rangers vs Dynamo Kiev este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din preliminariile Ligii Campionilor. Acesta este programat să se joace seara, de la ora 21:45, urmând să se dispute în Scoția, la Glasgow, pe “Hampden Park”

Cote la pariuri pentru Rangers vs Dynamo Kiev

Rangers vs Dynamo Kiev – Cote Unibet

Gruparea gazdă este cotată cu prima șansă de casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc. Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 1.91 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 3.85.

Pariază fără risc cu 500 RON pe Rangers vs Dynamo Kiev

✅ Trebuie să îți deschizi un cont nou prin intermediul ACESTUI LINK.

✅ Trimite o poză cu actul de identitate pentru a finaliza procesul de verificare a contului.

✅ Efectuează o depunere și încasează pachetul de bun-venit.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Rangers, neînvinsă pe teren propriu de 5 meciuri

Dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și prestații ceva mai bune la nivelul competițiilor europene în ultimii ani, așa că nu este o surpriză faptul că pornește cu prima șansă în această înfruntare.

Vice-campioana Scoției speră la revenirea în Liga Campionilor, unde ultima dată a jucat în urmă cu două sezoane, când termina ultima într-o grupă cu Ajax, Napoli și Liverpool, fără să obțină vreun punct. În cazul în care va face pasul spre play-off, ar da piept cu învingătoarea dintre Salzburg și Twente.

Cei de la Rangers au început în acest sezon cu două rezultate de egalitate, cu Hearts și Dynamo Kiev, ambele venind în deplasare. La primul meci disputat cu fanii de partea lor, aceștia au obținut și primul succes, în weekend reușind să se impună cu 2-1 contra celor de la Motherwell.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Butland; Tavernier, Souttar, Propper, Yilmaz; Diomande, Barron; Cerny, Lawrence, Wright; Dessers

Dynamo Kiev a început bine în noul sezon

După remiza din manșa tur, vice-campioana Ucrainei este cotată cu șansa a doua la calificarea în play-off-ul Champions League, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, având în vedere faptul că va juca în deplasare, în fața unui public ostil, care de multe ori are un rol important în succesele celor de la Rangers.

Ucrainenii au început mai devreme decât adversarii lor în preliminariile acestei ediții de Champions League, pornind din turul al doilea, acolo unde au dat piept cu Partizan Belgrad, cu care au făcut spectacol. Aceștia s-au impus în ambele manșe, câștigând cu un categoric 9-2 la general.

Cei de la Dynamo Kiev arată foarte bine în acest început de sezon, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere în cele patru partide disputate până acum. În acest interval au obținut trei victorii, ultima venind în weekend, în duelul din prima etapă de campionat cu Veres-Rivne, câștigând cu 1-2 în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bushchan; Karavaev, Popov, Dyachuk, Vivcharenko; Brazhko, Shaparenko; Yarmolenko, Buyalskyi, Kabayev; Vanat

Ponturi pariuri Rangers vs Dynamo Kiev

Noi considerăm că Rangers este o echipă mai bună, fiind mai valoroasă, cu performanțe mai mari în ultimul timp, așa că avem încredere că va obține un rezultat bun în acest duel, chiar dacă nu va avea o misiune facilă. Bazându-ne și pe faptul că joacă în fața propriilor suporteri, vom miza cu încredere pe un succes al său, într-o cotă foarte bună de 1.91 oferită de cei de la Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.91

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite