Cota 2 din fotbal 12 august – Dinamo cauta un nou succes in Superliga

Cota 2 din fotbal 12 august - Dinamo cauta un nou succes in Superliga
Sursa foto: Dinamo Bucuresti ( oficial Facebook)

In lipsa de evenimente importante, astazi o sa avem in prim-plan cota 2 din fotbal si pentru ca se joaca fotbalul in Romania o sa luam in calcul doua pronosticuri. In meciurile de astazi din SuperLiga o sa le avem in actiune pe Dinamo si U Cluj, fiind doua formatii ce isi doresc sa continue forma buna de moment.

Stiu ca nu este cea mai buna idee sa jucam in Superliga, avand in vedere ca oricine se poate intampla. Lucrurile momentan nu sunt foarte clare, insa vom incerca sa ne bazam pe doua formatii ce au jucat destul de bine in ultima perioada. Putin mai jos o gasiti recomandarile mele pentru cele doua partide si un bonus de care puteti profita. Let’s go!

Cota 2 din fotbal 12 august

  • Dinamoviștii au făcut spectacol acasă cu Petrolul Ploiești și Gloria Buzău – pe care le-au învins cu scorul de 4-1. Nici în deplasare trupa lui Kopic nu a arătat rău, pierzând în prelungiri cu CFR Cluj și terminând la egalitate pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cu un nou succes astăzi, Dinamo poate începe să spere la play-off, deși vorbim doar despre primele 5 runde. De partea cealaltă, Poli Iași traversează o perioadă modestă. În așteptarea noului stadion, gruparea din Moldova a bifat deja 3 înfrângeri în campionat.
  •  Universitatea Cluj vine dupa un nou meci în care a marcat de 3 ori. După un 3-1 acasă cu Hermannstadt, Nistor & co. au învins-o pe CFR chiar în Gruia – scor 3-2. În cele 4 meciuri disputate, Universitatea Cluj a marcat de 7 ori și a încasat 4 goluri, fiind una din cele mai spectaculoase formații din primul eșalon.

100 Rotiri Gratuite la Spirit of Adventure
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

In grupul de Telegram va astept si cu un bilet format din partidele ce se vor desfasura in Cupa Italiei. De asemenea, astazi avem un pronostic si din Championship de care puteti profita. Va astept alaturi de cei 10.000 de pariori din grup. Go!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite