Cota 3 Premier League 17 august – pariem la ora 17:00

Cota 3 Premier League 17 august – pariem la ora 17:00 / sursă foto Facebook.com

Cota 3 Premier League 17 august va avea în vedere trei din cele patru partide programate astăzi, în runda inaugurală a primului eșalon de fotbal englez:

  • Everton vs Brighton – 17.08 (17:00)
  • Newcastle vs Southampton – 17.08 (17:00)
  • Nottingham vs Bournemouth – 17.08 (17:00)

Fiind vorba despre prima etapă, nu este indicat să ne avântăm cu mize prea mari – deoarece echipele se vor tatona reciproc, iar antrenorii sunt în căutarea unei formule ideale. Totuși, dacă vrei să plasezi Biletul Zilei, atunci noi venim în sprijinul tău cu 3 recomandări din Premier League în care avem încdere.

Avem și o veste bună, deoarece poți încasa un BONUS exclusiv de până la 500 RON la Betano – cu care să mizezi pe Cota 3 Premier League 17 august sau orice alt pronostic interesant găsit pe site-ul Xbets.

✅ Apasă AICI și înregistrează-te pe platforma celor de la Betano, pentru a încasa 500 RON. Nu trebuie decât să îți verifici contul si sa efectuezi o primă depunere, ce va fi dublată in scurt timp! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Cota 3 Premier League 17 august – vedem spectacol?

Campionatul englez este recunoscut pentru meciurile spectaculoase pe care le oferă în fiecare weekend, iar prima rundă nu ar trebui să facă rabat de la regulă. Chiar dacă echipele au drept obiectiv evitarea înfrângerii și este posibil să înceapă cu precauție meciurile – reprizele secunde pot aduce mult fotbal.

Începem biletul cu înfruntarea dintre Everton și Brighton. Oaspeții aă reușit să câștige toate cele 4 partide amicale disputate și au înscris în total de 14 ori, așadar pretențiile suporterilor sunt ridicate. De partea cealaltă, Everton a bifat recent o remiză cu scorul de 1-1 în compania celor de la AS Roma.

Calvert Lewin pare să își fi regăsit forma, acesta punctând în poarta lui Svilar. Sezonul trecut, ambele înfruntări între Everton și Brighton s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. Mai mult decât atât, în ultimele 5 întâlniri directe dintre cele două s-au marcat nu mai puțin de 20 de goluri, fiind o medie de 4 reușite pe meci.

Cota 3 Premier League 17 august

Continuăm cu Newcastle United, a 6-a favorită la titlu în Premier League, conform cotelor pariuri afișate de către operatorii online din România. Gruparea de pe St. James Park s-a pregătit intens pentru noul sezon, disputând nu mai puțin de 7 partide amicale.

Echipa a ratat prezența în Europa, astfel că obiectivul echipei este o clasare în Big 4 și revenirea în UEFA Champions League. În vară, șeicii au investi tîn Lewis Hall, Vlachodimos, William Osula, Lloyd Kelly și John Ruddy. De la club au plecat jucători ce nu își mai găseau locul, precum Elliot Anderson, Minteh, Matt Ritchie, Loris Karius, Paul Dummett sau Jeff Hendrick.

Southampton revine în Championship după un an de absență, însă lotul este cotat momentan la doar 250 de milioane de euro, o valoare destul de mică pentru nivelul din Premier League.

Nu în ultimul rând pe Cota 3 Premier League 17 august, mergem pe mâna celor de la Nottingham Forest – care în mod normal ar trebui să obțină minim un punct în runda inaugurală.

Cei de la Bournemouth și-au pierdut practic cel mai important om din sezonul precedent, pe Dominic Solanke. Atacantul britanic a marcat de 19 ori sezonul precedent și a fost depășit doar de Isak, Cole Palmer și Erling Haaland. Acesta a făcut pasul în capitală, la Tottenham.

De partea cealaltă, gruparae de pe City Ground s-a întărit în vară serios cu Eric da Silva Moreira, Carlos Miguel, Marko Stamenic, Jota Silva, Nikola Milenkovic și Eliot Anderson. Practic, Nuno Espirito Santo a adus jucători în toate compartimentele.

De altfel, jucători importanți precum Gibbs White, Sangare, Danilo, Elanga, Hudson Odoi sau Murillo au rămas la echipă.

PARIAZA COTA 3 PREMIER LEAGUE CU 500 RON BONUS!
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite