FC Argeș vs CSM Focșani – Ponturi Pariuri Liga 2

FC Argeș vs CSM Focșani
FC Argeș vs CSM Focșani (sursa foto – facebook.com)

Luni, în data de 12 august, cu începere la ora 17:00, FC Argeș va primi vizita celor de la CSM Focșani, într-o partidă din cadrul diviziei a doua a fotbalului românesc, aceasta contând pentru etapa a doua.

Prezentare cote FC Argeș vs CSM Focșani

FC Argeș vs CSM Focșani – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.66, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 4.80.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

FC Argeș are experiența de partea sa

Din punct de vedere al valorii, este net superioară adversarei sale, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca mare favorită, mai ales că va beneficia și de sprijinul fanilor.

Piteștenii au avut un parcurs modest în ediția precedentă de campionat. Aceștia au ratat play-off-ul, jucând în play-out, unde au terminat pe locul al treilea, la doar șapte lungimi de zona retrogradării.

După două victorii la 0, cu NK Bistrica și Sesvete, cei de la FC Argeș au reușit să își treacă în cont încă un meci fără gol primit. În prima rundă de campionat, aceștia s-au deplasat în fieful celor de la Steaua București, acolo unde au obținut un punct.

CSM Focșani este neînvinsă de cinci partide

Este cu siguranță una dintre echipele de pluton angrenate în actuala edție a Ligii a 2-a, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din multe puncte de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.

Oaspeții acestei partide au jucat în sezonul precedent în divizia a treia, unde au terminat pe locul al doilea al clasamentului, trecând apoi de un baraj extrem de anevoios, în care s-a impus în ultimul act cu CS Dinamo București.

Cei de la CSM Focșani au disputat deja două partide în noua stagiune, câștigându-le pe ambele. Aceștia s-au impus mai întâi în campionat contra celor de la Câmpulung, câștigând cu 2-0, urmând apoi un succes la scor minim în disputa cu Odorheiu Secuiesc.

Ponturi FC Argeș vs CSM Focșani

După cum menționam, FC Argeș este net superioară la toate capitolele, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Urmează totuși să dea piept cu un adversar modest, beneficiind și sprijinul fanilor, așa că vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.66 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.66

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite