Arouca vs Guimaraes – Ponturi pariuri Primeira Liga

Arouca vs Guimaraes - Ponturi pariuri Primeira Liga
Arouca vs Guimaraes – Ponturi pariuri Primeira Liga – Sursa foto: Facebook

Arouca vs Guimaraes – Ponturi pariuri Primeira Liga. In epilogul primei runde din Primeira Liga, Arouca primeste vizita celor de la Guimaraes. Meciul se va consuma luni, 12 august 2024, de la ora 22:15, pe “Estadio Municipal de Arouca”.

Arouca vs Guimaraes

Cei de la Betano anticipeaza un duel echilibrat in care cele doua tabere primesc cote apropiate la victorie 2.82, respectiv 2.42 pentru oaspeti.

Prezentare cote Betano – Arouca vs Guimaraes

Arouca vs Guimaraes - Ponturi pariuri Primeira Liga
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Arouca

“Lobos” nu vin dupa o stagiune foarte rea, avand in vedere ca au incheiat pe o pozitie destul de buna, 7, chiar daca a fost un regres fata de acum doi ani cand au terminat pe 5 si au reusit sa obtina prezenta in UEFA Conference League, acolo unde au fost eliminati inca de la debut.

Gazdele de astazi au dat doi dintre cei mai buni marcatori ai sezonului trecut de Primeira Liga. Este vorba de Cristo, care a inscris de 15 ori, si Rafa Mujica, 20 de goluri marcate. Cel din urma a si parasit echipa, fiind cumparat cu 10 milioane de euro de catre cei de la Al-Sadd.

De pregatirea echipei in acest sezon se va ocupa uruguayanul Gonzalo Garcia, sub comanda caruia echipa nu a aratat un fotbal extraordinar in partidele de verificare insa mult mai important este cum vor arata in debutul acestui sezon in care vor avea un program destul de facil.

  • Echipa probabila: Mantl; Esgaio, Galovic, Rocha, Weverson; Santos, Simao; Jason, Gonzalez, Sylla; Araujo

Guimaraes

“Os conquistadores” s-au deplasat joi in Elvetia pentru a evolua in mansa tur a rundei cu numarul 3 preliminare din UEFA Conference League, acolo unde au dat piept cu cei de la FC Zurich. Dupa o prima repriza destul de echilibrata, in partea a doua baietii lui Rui Borges au iesit extrem de motivati si au obtinut un triumf categoric 0-3.

O victorie care cu siguranta ii duce cu gandul deja la play-off, acolo unde vor da de un adversar teoretic mai facil care se va alege dintre Botev Plovdiv si Zrinjski. Vitoria a debutat inca din runda a doua preliminara, acolo unde au trecut fara emotii de maltezii de la Floriana cu scorul general de 5-0.

Asadar, debuteaza cu mare incredere in noua editie de campionat, contra unui adversar in compania carora s-au simtit bine in sezonul anterior, atunci cand s-au impus in ambele dueluri, 2-1 pe teren propriu, si 1-3 aici la Arouca, in chiar ultima etapa a stagiunii trecute.

  • Echipa probabila: Varela; Gaspar, Fernandes, Mangas, Borevkovic; Mendes, T Silva, Samu, Handel; Ramirez, Cesar

Arouca vs Guimaraes

Arouca vs Guimaraes. O vad pe Guimaraes plecand clar cu prima sansa mai ales dupa ultima evolutie cand au facut instructie cu cei de la Zurich. De cealata parte, gazdele se afla la primul meci din sezon, din punct de vedere valoric sunt inferiori, iar in duelurile amicale nu au impresionat cu nimic, aspect care ma face sa cred ca oaspeti au o sansa buna sa se impuna intr-una dintre cele doua reprize.

Oaspeti - Castiga oricare repriza @ 1.70

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite