Braga vs Estrela – Super Pariu în cota 2

Braga vs Estrela
Braga vs Estrela (sursa foto – facebook.com)

Într-unul dintre meciurile de azi le avem ca protagoniste pe Braga și Estrela, cele două urmând să se întâlnească duminică seara, de la ora 22:30, pe “Estádio Municipal de Braga”, în cadrul primei etape din campionatul Portugaliei.

Evident, formația gazdă este văzută ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind net superioară adversarei sale. Superbet, agenție online care dispune de un bonus de până la 500 RON, îi atribuie acesteia o cotă de 1.38 la victorie.

Cote pariuri Braga vs Estrela

Cote pariuri Braga vs Estrela

La noi pe site o să gasiți tot mai des Super Pariuri de acest gen, în special în cota 2, așa cum este și cel de la Braga vs Estrela. Aceste variante de pariere se găsesc la Superbet, agenție online care vine în întâmpinarea clienților noi cu un bonus fără depunere foarte atractiv, ce poate fi revendicat foarte simplu. Dacă vrei mai multe informații, vezi în acest material cum poți pune mâna pe 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown.

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

Braga este mare favorită la victorie

Braga este fără dubii una dintre marile forțe ale fotbalului portughez, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să se lupte pentru locurile fruntașe. În sezonul precedent a terminat pe locul al patrulea, ratând o nouă calificare în Liga Campionilor, însă a reușit să meargă în Europa League.

A început din turul al doilea al preliminariilor, unde a dat piept cu Maccabi Petach Tikva, cu care nu a avut nicio problemă, câștigând cu 7-0 la general. A urmat apoi duelul de pe teren propriu cu Servette, din prima manșă a turului al treilea, în care a scos doar o remiză albă.

De partea cealaltă, Estrela este una dintre echipele de pluton din Portugalia, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită în mod clar la toate capitolele. Nu dispune de un lot îndeajuns de puternic încât să emită pretenții prea mari, în sezonul actual jucând în mod special pentru evitarea retrogradării.

Echipele probabile la Braga vs Estrela

  • Braga: Lima; Mendes, Arrey-Mbi, Niakate, Marin; Horta, Moutinho, Zalazar; El Ouazzani, Bruma, Martinez
  • Estrela: Brigido; Ferro, Veiga, Drame; Lima, Cordeiro, Bucca, Ruiz; Nani, Kikas, Luiz

Ce pariem la Braga vs Estrela?

După cum menționam, este o diferență uriașă între cele două formații, Braga fiind mai valoroasă, mai experimentată, având performanțe mult mai mari, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Noi ne așteptăm să se impună în manieră categorică, de aceea mizăm atât pe faptul că va marca de minim două ori, cât și pe faptul că va obține minim șase lovituri de colț. Așadar, cu aceste două pronosticuri, am scos o cotă 2 la pariuri cu șanse foarte bune de reușită.

REVENDICA BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite