West Ham vs Aston Villa – Ponturi pariuri Premier League

West Ham vs Aston Villa – Ponturi pariuri Premier League/ sursă foto Facebook.com

West Ham vs Aston Villa reprezintă duelul care încheie acțiunea în Premier League pe data de 17 august. De la ora 19:30, cele două formații se întâlnesc pe London Stadium – o superbă arenă ce poate găzdui puțin peste 62.000 de spectatori.

Casele de pariuri online din Romania anticipează una din cele mai echilibrate partide ale rundei. Am aruncat o privire peste cotele la pariuri acordate și iată cum arată lucrurile:

  • West Ham: 2.50 – 2.60
  • Egalitate: 3.40 – 3.60
  • Aston Villa: 2.60 – 2.65

Cu siguranță, pare o misiune dificilă pronosticarea corectă a acestei înfruntări, însă la finalul articolului vei găsi un pont la pariuri pentru West Ham vs Aston Villa – în care ne punem toată încrederea!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Suporterii așteaptă din nou spectacol

În 2023 și 2024, West Ham vs Aston Villa a fost un duel ce a oferit mai mereu spectacol. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori și de fiecare dată ambele formații au reușit să modifice tabela de marcaj. Mai mult decât atât, în total s-au înscris nu mai puțin de 9 goluri, fiind o medie de 3 reușite / meci.

Pe 22 octombrie 2023, Villa se impunea cu scorul de 4-1, celelalte două partide terminându-se la egalitate – 1-1 de fiecare dată. Atât ”ciocănarii”, cât și cei de la Villa, își doresc un debut cu dreptul astăzi – așadar ne așteptăm ca jucătorii sa evolueze cu gândul la victorie.

Sezonul precedent, West Ham s-a clasat pe locul 9 în Premier League, în timp ce Aston Villa a scris istorie și și-a făcut loc în Big 4. Gruparea de pe Villa Park a încheiat pe locul 4 – în spatele celor de la Manchester City, Arsenal & Liverpool – astfel că fanii se pregătesc de serile de UEFA Champions League!

Cele două echipe nu au impresionat în perioada de pregătire, având evoluții alternante. West Ham a bifat o singură victorie – cu modesta Dagenham & Red, scor 1-0. În rest, gruparea din capitală a cedat cu Wolves & Crystal Palace și a remizat cu maghiarii de la Ferencvaros.

De partea cealaltă, Aston Villa le-a învins pe Walsall, Trnava & Bilbao, însă a pierdut cu Columbus Crew, RB Leipzig și Club America.

Ce ponturi pariuri West Ham vs Aston Villa plasăm?

Evoluțiile din partidele amicale ale celor două echipe sunt irelevante, în condițiile în care au fost experimentate mai multe formule de joc și nu s-a pus prea mult accentul pe rezultate.

Duelul de astăzi însă este unul foarte important atât pentru West Ham, cât și pentru Aston Villa. Echipele din Premier League pun mare preț pe prima rundă, ce poate dicta evoluția jucătorilor în următoarele luni.

Ambele au jucători ce pot face diferența în orice moment și ambele echipe ar avea nevoie de 3 puncte în primul rând pentru atmosfera din vestiar. Tocmai de aecea, mergem pe scenariul din ultimele 2 luni. Cred că West Ham vs Aston Villa poate fi unul din cele mai spectaculoase meciuri azi.

ambele echipe marcheaza @ 1.50

Pariază pe West Ham vs Aston Villa cu un BONUS în valoare de 500 RON! APASĂ AICI si urmeaza instructiunile de pe platforma Unibet, pentru a te putea bucura de cel mai tare pachet de bun venit!

ACTIVEAZA 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite