Brondby vs Aarhus – Bet Builder Cota 2

Brondby vs Aarhus - Bet Builder Cota 2
Brondby vs Aarhus – Bet Builder Cota 2 – Sursa foto: Facebook

Brondby vs Aarhus – Bet Builder Cota 2. Runda a patra din Superligaen ne ofera confruntarea dintre Brondby si Aarhus ce va avea loc duminica, 11 august 2024, incepand cu ora 17:00, pe “Brondby Stadion”.

Brondby vs Aarhus

In cel mai interesant meci al zilei din Danemarca, Brondby este cotata cu 2.18 la victorie de catre Betano, in trimp ce un triumf al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 3.05 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Brondby vs Aarhus

Brondby vs Aarhus - Bet Builder Cota 2
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Brondby

Clubul din Copenhaga, a disputat joi prima mansa a turului 3 preliminar UEFA Conference League cu cei de la Legia Varsovia. Desi au condus in doua randuri pe tabela de marcaj, polonezii nu s-au lasat impresionati si au izbutit sa le provoace primul esec stagional, scor 2-3.

Mult mai bine s-au descurcat in ultima etapa de campionat, atunci cand s-au intors cu toate cele 3 puncte puse in joc in deplasarea de la Lyngby, acolo unde au stabilit scorul final de 0-2 inca din primele 17 minute ale intalnirii. Mathias Kvistgaarden a avut o evolutie solida reusind sa inscrie un gol si sa ofere pasa decisiva la celalalt.

Dupa primele 3 runde consumate in prima liga daneza, echipa antrenata de Jesper Sørensen se situeaza pe pozitia a treia, cu un total de 7 puncte, si un golaveraj pozitiv de +3. In singurul meci jucat acasa in campionat, au izbutit sa triumfe cu 2-1 in fata nou-promovatei Velje.

  • Echipa probabila: Pentz; Rasmussen, Lauritsen, Alves; Bischoff, Nartey, Wass, Sebulonsen; Suzuki, Bundgaard, Kvistgaarden

Aarhus

Baietii lui Uwe Rösler vin cu un moral pozitiv in aceasta deplasare, ca urmare a triumfului spectaculos pe care l-au obtinut in runda anterioara, cand au castigat in fata propriilor suporteri, 4-0 contra nou-promovatei Sonderjyske pe care a dominat-o din toate punctele de vedere.

Experimentatul atacant Patrick Mortensen a avut un aport decisiv la aceasta prima victorie, prin cele doua reusite pe care le-a izbutit. In precedenta deplasare, au jucat tot in capitala, cu FC Copenhaga, in fata carora au suferit singura infrangere de pana acum, scor 3-2.

Asadar, dupa primele 3 jocuri, formatia vizitatoare se afla pe locul pe locul 7 in Superligaen, cu 4 puncte stranse. Imparte prima pozitie in ceea ce ce priveste numarul de goluri marcate, cu alte 3 echipe, printre care si Brondby, toate avand cate 7 reusite pana acum.

  • Echipa probabila: Hansen; Dalsgaard, Tingager, Kahl; Beijmo, Anderson, Brandhof, Madsen, Links; Mortensen, Bech

Brondby vs Aarhus

Avem toate premisele in opnia mea sa vedem un meci cu goluri intre cele doua echipe. Ambele tabere detin un joc ofensiv destul de bun la ora actuala, meciurile directe din sezonul anterior au produs un numarul ridicat de goluri in sezonul trecut. Pentru ca ma astept la un meci cu de toate, am decis sa vin in atentia voastra cu o recomandare speciala in aceasta confruntare.

Brondby vs Aarhus - Bet Builder Cota 2

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite