Cercle Brugge vs Beerschot VA – Ponturi pariuri Jupiler League

Cercle Brugge vs Beerschot VA - Ponturi pariuri Jupiler League
Cercle Brugge vs Beerschot VA – Ponturi pariuri Jupiler League – Sursa foto: Facebook

Cercle Brugge vs Beerschot VA – Ponturi pariuri Jupiler League. Cercle Brugge primeste vizita celor de la Beerschot VA intr-un meci ce fa ce parte din cadrul rundei a treia din prima liga belgiana. Meciul va avea loc duminica, 11 august 2024, de la ora 20:15, pe “Jan Breydel Stadion”.

Cercle Brugge vs Beerschot VA

Ultimele 4 intalniri dintre cele doua s-au incheiat cu victoria lui Cercle, iar astazi sunt cotati cu 1.55 de catre Betano, in timp ce pentru a rupe aceasta serie, nou-promovata primeste 5.60.

Prezentare cote Betano – Cercle Brugge vs Beerschot VA

Cercle Brugge vs Beerschot VA - Ponturi pariuri Jupiler League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Cercle Brugge

Trupa pregatita de slovenul Miron Muslic s-au deplasat joi pe terenul norvegienilor de la Molde, acolo unde au disputat prima mansa turului 3 preliminar UEFA Europa League. S-au intors invinsi de acolo, scor 3-0, unul dintre principalele motive ale acestui esec fiind clar lipsa experientei europene.

Desi porneau ca favorita clara in ultima etapa de campionat, “groen en zwart” nu a izbutit sa isi respecte acest statut, si au pierdut chiar acasa, in fata celor de la Kortrijk, cu 1-2. Jocul prestat nu a fost deloc rau, insa lipsa de inspiratie la finalizare i-a costat cel putin un punct.

Asadar, dupa primele doua jocuri, gazdele de astazi se afla pe penultimul loc, fara punct acumulat, in aceasta situatie mai aflandu-se doar cei de la St. Truiden. In prima runda au pierdut in aceeasi maniera pe care au facut-o si in Norvegia, 3-0 la Westerlo.

  • Echipa probabila: Warleson; Ravych, Popovic, Utkus, Miangue; Agyekum, Van Der Bruggen; Somers, Olaigbe, Augusto; Denkey

Beerschot VA

Nou-promovata s-a deplasat weekendul anterior pe terenul vicecampioanei en-titre, Royale Union, acolo unde nu au reusit sa rastoarne calculele hartiei, si -au intors cu mana goala, fiind invinsi cu scorul de 3-1. O infrangere datorata in princial evolutiei din prima repriza, cand au primit si doua dintre goluri.

Spre deosebire de adversari lor au reusit sa bifeze un rezultat pozitiv in acest debut de sezon. A fost un 0-0 norocos obtinut in compania celor de la Leuven, pe teren prorpiu. Spun norocos pentru ca practic nu au contat din punct de vedere al ocaziilor avand doar un sut pe tot parcursul celor 90 de minute.

Daca vrea sa ramana pe prima scena a fotbalului belgian, in mod clar trupa antrenata de fostul jucator al celor de la Liverpool, Dirk Kuyt, trebuie sa isi ridice in mod clar nivelul de joc, pentru ca lupta pentru evitarea retrogradarii se anunta una acerba.

  • Echipa probabila: Matijas; Konstantopoulos, Weymans, Tshimanga; Plat, Cagro, Sanusi, Michez; Reyners, Verlinden; Keita

Cercle Brugge vs Beerschot VA

Cercle Brugge vs Beerschot VA. Chiar daca vine dupa un meci nu foarte reusit in Europa, ma astept ca cei de la Cercle Brugge sa se motiveze suplimentar pentru partida de astazi si sa obtine primele puncte din campionat in fata unui adversar ce nu a impresionat la revenirea pe prima scena a fotbalului belgian. Aleg sa merg pe instinct aici si sa ma duc pe cel putin doua goluri marcate de gazde.

Gazdele - Peste 1.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite