Samsunspor vs Besiktas – Ponturi pariuri Super Lig

Samsunspor vs Besiktas - Ponturi pariuri Super Lig
Samsunspor vs Besiktas – Ponturi pariuri Super Lig – Sursa foto: Facebook

Samsunspor vs Besiktas – Ponturi pariuri Super Lig. Duminica, 11 august 2024, cu incepere de la ora 21:45, pe “Samsun 19 Mayis Stadyumu”. echipa locala Samsunspor va primi vizita celor de la Besiktas in prima etapa din Super Lig.

Samsunspor vs Besiktas

Trupa din Istanbul primeste 2.02 pentru a se impune in aceasta prima deplasare de campionat. Betano ne ofera alternative bune si la goluri, 1.93 la “peste 2.5” si 1.75 pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe.

Prezentare cote Betano – Samsunspor vs Besiktas

Samsunspor vs Besiktas - Ponturi pariuri Super Lig
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Samsunspor

Avand in vedere ca in stagiunea anterioara au pornit cu statut de nou-promovata, locul 13 pe care au terminat la incheierea celor 38 de etape este unul mai mult decat decent. Ar fi putut incheia un pic mai sus, insa in ultimele 3 etape nu au reusit sa bifeze decat un rezultat pozitiv.

In acest an isi propun si mai mult, avand in vedere ca au pus pe banca un antrenor cu experienta in Bundesliga. Este vorba de Thomas Reis care le-a mai pregatit in trecut pe VfL Bochum si Schalke 04. Faptul ca are pe mana al saselea cel mai bine cotat lot din Turcia, pune o oarecare presiune pe umerii tehnicianului in varsta de 50 de ani.

Nu au avut parte de o perioada foarte incarcata in aceasta vara in ceea ce priveste meciurile amicale. Au disputat doar doua jocuri de pregatire, intr-unul au castigat 1-3 in fata celor de la Kayserispor, iar in celalalt au pierdut cu olandezii de la Almere City, scor 0-1.

  • Echipa probabila: Kocuk; Schindler, Satka, Drongelen, Bola; Tait, Bennasser; Holse, Ntcham, Muja; Mouandilmadji

Besiktas

“Kari kartallar” a inceput noul sezon competitional cum nu se poate mai bine, cu un succes absolut fabulos in Supercupa Turciei, chiar pe terenul rivalei si campioanei en-titre Galtasaray, careia i-a provocat un esec la care nu se astepta nimeni, scor 0-5.

Doar 21 de secunde i-a luat lui Ciro Immobile sa isi treaca in cont primul gol pentru noua sa echipa. Acesta a facut dubla in cele din urma cand a transformat un penalty in minutul 81. Si debutul lui Rafa Silva a fost unul excelent, fostul jucator al Benficai trecandu-si in cont un gol si o pasa decisiva.

A fost un inceput excelenta pe banca tehnica si pentru noul antrenor al echipei, Giovanni van Bronckhorst care are ca obiectiv titlul in acest sezon, asta dupa in editia trecuta de Super Lig, au terminat abia pe pozitia a sasea, cu un total de 56 de puncte.

  • Echipa probabila: Gunok; Svensson, Paulista, Sanuc, Masuaku; Onana, Musrati; Rashica, Silva, Kilicsoy; Immobile

Samsunspor vs Besiktas

Samsunspor vs Besiktas. Mi se pare greu sa nu ii vezi clar ca favoriti pe cei de la Besiktas dupa ce a surclasat-o pe campioana en-titre in primul meci oficial al sezonului. Intalnesc astazi un adversar ce nu a impresionat cu nimic in sezonul precedent. Aleg sa merg pe mana oaspetilor pe care ii vad castigand fara probleme una dintre cele doua reprize daca vor intra la fel de concentrati ca in duelul cu Galatasaray.

Oaspeti - Castiga oricare repriza @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite