Ipswich vs Liverpool – pariem cu 500 RON BONUS

Ipswich vs Liverpool – pariem cu 500 RON BONUS / sursă foto Faecbook.com

Ipswich vs Liverpool este duelul ce deschide acțiunea în Premier League, astăzi – 17 august 2024. Cormoranii debutează în era post-Klopp, pe terenul unei nou-promovate.

Meciul este programat la ora 14:30, o oră cu care fanii români ai fotbalului englez s-au obișnuit în ultimii ani. Evident, obiectivul nostru este acela de a debuta în această zi cu dreptul – astfel că vom paria pe Ipswich vs Liverpool cu un 500 RON BONUS, disponibil la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Betano.

  1. Dacă vrei și tu bonusul de 500 RON, atunci APASĂ AICI si înregistrează-te pe platforma celor de la Betano ✅
  2. Apoi, asigură-te că finalizezi procesul de verificare KYC
  3. Nu îți mai rămâne decât să efectuezi o primă depunere de până la 500 RON, iar operatorul online îți va dubla valoarea depozitului.
100% BONUS la depunere 500 RON

Arne Slot, înlocuitorul perfect?

Jurgen Klopp a decis că este momentul unei schimbări, astfel că și-a încheiat aventura pe Anfield și a luat o pauză în antrenorat. Oficialii celor de la Liverpool au optat pentru Arne Slot, olandezul ce a pregătit-o timp de 3 ani pe Feyenoord.

Acesta pare că a avut un impact imediat pe banca cormoranilor, care au arătat excelent în perioada de pregătire. Liverpool a învins-o pe Betis cu scorul de 1-0, apoi a trecut de Arsenal cu scorul de 2-1, ca în derby-ul cu Manchester United să se impună cu un 3-0 fărăd drept de apel.

Mișcări pe piața transferurilor nu au fost pe Anfield până în momentul redactării acestui articol, astfel că suporterii și-au făcut deja o idee despre cum va arăta primul 11 al lui Slot, la debutul în meciuri oficiale.

  • Echipă probabilă Liverpool: Kelleher – Tsimikas, Van Dijk, Quansah, Alexander Arnold – Jones, Mac Allister, Elliott – Diaz, Gakpo, Salah

De partea cealaltă, gazdele se întorc în Premier League după mai bine de 2 decenii. Ultima oară, Ipswich o întâlnea pe Liverpool în 2002, atunci când era învinsă categoric în ambele manșe ale primului eșalon – 0-6 acasă și 0-5 în deplasare. Anii au trecut, iar acum suporterii de pe Portman Road așteaptă cu nerăbdare debutul sezonului.

Gazdele au obținut promovarea în Premier League după ce s-au clasat pe locul secund în Championship, la un singur punct în spatele celor de la Leicester. Cele două formații au promovat direct în prima ligă.

Ipswich a disputat 3 partide amicale în această vară, iar evoluțiile au fost alternante. Stagiul de pregătire a început cu un succes contra celor de la Sahtior (scor 1-0) și a continuat cu un eșec contra nemților de la Dusseldorf, scor 1-2. Pe 3 august, alb-albaștrii au trecut de Hoffenheim – scor 1-0.

  • Echipă probabilă Ipswich: Muric – Johnson, Woolfenden, Greaves, Davis – Taylor – Morsy, Hutchinson – Harness, Chaplin, Delap

Ponturi pariuri Ipswich vs Liverpool – mergem pe mana oaspeților

Cu siguranță, atmosfera pe Portman Road va fi una frumoasă, iar suporterii vor încerca să își împingă favoriții de la spate. Totuși, este vorba despre o diferență uriașă de valoare și experiență, iar jucătorii celor de la Ipswich pot acuza emoțiile debutului pe prima scenă.

De partea cealaltă, Liverpool încearcă să redevină campioana Angliei – cu o nouă conducere. Salah & co. vor da totul pentru a-i oferi lui Arne Slot un debut cu dreptul în Anglia, iar probleme de efectiv nu există în tabăra cormoranilor.

Tocmai de aceea, vom paria cu bonusul de 500 RON încasat la Betano pe oaspeți, în duelul Ipswich vs Liverpool:

Liverpool câștigă și marcheaza minim 2 goluri @ 1.60

Nu uita, pe site-ul Xbets vei găsi în acest weekend cele mai tari ponturi pariuri Premier League!

PARIAZĂ PE PREMIER LEAGUE CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite