KFUM Oslo vs Rosenborg – Ponturi pariuri Eliteserien

KFUM Oslo vs Rosenborg - Ponturi pariuri Eliteserien
KFUM Oslo vs Rosenborg – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

KFUM Oslo vs Rosenborg – Ponturi pariuri Eliteserien. Duminica, 11 august 2024, cu incepere de la ora 18:00, pe “KFUM Arena”, vom asista la duelul dintre KFUM Oslo si Rosenborg din cadrul etapei cu numarul 18 a primei ligi norvegiene de fotbal.

KFUM Oslo vs Rosenborg

Nou-promovata s-a impus in tur, iar astazi sunt cotati cu o cota de 2.30 de catre casele de pariuri online, in timp ce un triumf al oaspetilor ne-ar asigura o cota de 2.85.

Prezentare cote Betano – KFUM Oslo vs Rosenborg

KFUM Oslo vs Rosenborg - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

KFUM Oslo

Formatia din capitala Norvegiei se descurca mai mult decat onorabil la primul sezon in prima liga din Norvegia. Inaintea acestei partide au o serie de 4 meciuri consecutive fara esec, asta dupa ce in ultima runda au terminat la egalitate, 0-0 pe terenul altei nou-promovate Fredrikstad.

Fanii echipei din Oslo inca nu au asistat inca la primul loc succes pe teren propriu in Eliteserien. In cele 8 prezente de pana acum, nu au izbutit sa bifeze decat 5 rezultate de egalitate, si 3 esecuri, ceea ce ii fac sa ocupe ultimul loc ca puncte acumulate pe teren propriu.

Baietii lui Johannes Moesgaard compenseaza insa cu victorii in deplasare, ceea ce ii ajuta sa se situeze pe pozitia a sasea in campionatul intern, cu un total de 23 de puncte, la doar 5 distanta de zona locurilor de cupe europene. Golaverajul lor este unul echilibrat, cu 23 de goluri marcate si tot atatea primite.

  • Echipa probabila: Odegaard; H.Aleesami, A.Aleesami, M.L Nije; Nouri, Hestnes, Rasch, Hickson; Haltvik, Ndiaye, M.Njie

Rosenborg

Asteptarile echipei din Trondheim erau cu siguranta mult mai mari la inceputul sezonului, insa iata ca echipa nu se prezinta prea bine nici in aceasta stagiune, si se afla doua pozitii mai jos decat adversari lor de astazi, avand in cont 21 de puncte stranse.

Remarcam un oarecare progres in ceea ce priveste jocul si rezultetele oaspetilor. Weekendul trecut, au primit vizita celor de la Tromso, pe care i-au invins la limita, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Noah Holm, insa la cum a aratat desfasurarea confruntarii ar fi meritat sa castige ceva mai clar.

Este o formatie ce se simte mai bine acasa spre deosebire de adversari lor, in deplasare “troillongan” avand rezultate foarte modeste. In cele 8 vizite pe care le-a facut pana acum, au izbutit sa bifeze un singur succes, 1-3 la Haugesund, doua egaluri si nu mai putin de 5 esecuri.

  • Echipa probabila: Tangvik; Reitan, Ceide, Nemcik, Jenssen; Tagseth, Selnaes, Nypan; Broholm, Saeter, Holm

KFUM Oslo vs Rosenborg

KFUM Oslo vs Rosenborg. Personal anticipez un duel deschis in care oricare dintre cele doua poate invinge astazi. Partida regaseste cele doua tabere intr-o forma destul de buna, aspect care ma face sa cred ca pot opta fara probleme pe un pronostic bazat pe goluri. Avand in vedere ca meciule lui KFUM au generate destul de multe goluri in ultima vreme am decis sa merg pe un “GG sau 3+”.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite