Botev Plovdiv vs Zrinjski – Ponturi Conference League

Botev Plovdiv vs Zrinjski - Ponturi Conference League
Botev Plovdiv vs Zrinjski – Ponturi Conference League – Sursa foto: Facebook

Botev Plovdiv vs Zrinjski – Ponturi Conference League. Joi, 8 august 2024, cu incpere de la ora 21:00, pe “Stadion Hristo Botev”, formatia locala Botev Plovdiv da piept cu bosniacii de la Zrinjski in prima mansa turului 3 preliminar UEFA Conference League.

Botev Plovdiv vs Zrinjski

Avem o cota de 2.22 din partea operatorului online Betano pentru a asista la un triumf al bulgarilor, in timp ce oaspeti sunt cotati cu 3.25 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Botev Plovdiv vs Zrinjski

Botev Plovdiv vs Zrinjski - Ponturi Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Botev Plovdiv

Baietii lui Dušan Kerkez si-au refacut moralul dupa eliminarea din Europa League, cu un succes obtinut in campionat, 0-1 pe terenul celor de la Krumovgrad, iar in acest moment se afla pe pozitia a treia in competitia interna, cu un total de 7 puncte acumulat dupa 3 etape.

Sezonul a inceput destul de devreme pentru bulgarii care au debutat inca din turul 1 UEFA Europa League, acolo unde in primul tur au izbutit sa treaca in mod suprinzator de catre slovenii de la Maribor, pe care i-au eliminat gratie unui succes pe teren propriu 2-1, pentru ca returul din Slovenia s-a incheiat la egalitate, 2-2.

Runda cu numarul 2 le-au adus in fata un adversar mult mai puternic, pe numele lor Panathinaikos in fata carora nu au reusit mare lucru, pierzand ambele manse, 2-1 la Atena, iar acasa grecii i-au invins fara drept de apel in fata propriilor suporteri, scor 0-4.

Zrinjski

Formatia bosniaca si-a disputat primele meciuri oficiale din actualul sezon in turul precedent din UEFA Conference League contra altui club din Balcani. Este vorba de slovenii de la Bravo in fata carora pierdeau in mod suprinzator acasa, la limita, scor 0-1.

Sansele lor nu era la fel de mari pentru returul din Slovenia, insa elevii lui Mario Ivanković au avut o evolutie excelenta pe terenul echipei din Ljubljana unde reuseau sa castige cu scorul 1-3 si sa obtina calificarea in acest tur 3 preliminar al competitiei.

Echipa din Mostar au reusit in sezonul trecuta sa devina prima echipa din Bosnia& Hertegovina ce a ajuns in grupele unei competitii europene, tot aici in Conference League. Nu s-au facut de ras, terminand grupa cu 4 puncte ca urmare a unui succes spectaculos 4-3 cu Alkmmar, si o remiza 1-1 in compania lui Aston Villa.

Botev Plovdiv vs Zrinjski

Faptul ca trupa din Plovdiv este deja bine angrenata in noul sezon mi se pare un avantaj inaintea acestei duble, avand in vedere ca Zrinjski a disputat doar doua meciuri oficiale pana acum. Cu exceptia meciului in care au intalnit Panathinaikos, gazdele au etalat un joc destul de solid care ma face sa merg pe mana lor in aceasta prima mansa.

1X& Sub 4.5 goluri @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite