Ilves vs Djurgarden – Ponturi Pariuri Conference League

Ilves vs Djurgarden
Ilves vs Djurgarden (sursa foto – facebook.com)

Într-unul dintre meciurile de azi din prima manșă a turului al treilea al preliminariilor Conference League le vom avea ca protagoniste pe Ilves și Djurgarden. Cele două formații se vor duela de la ora 19:00, pe “Tammelan Stadion” din Tampere.

Cote pariuri Unibet pentru Ilves vs Djurgarden

Ilves vs Djurgarden – Cote Unibet

Raportat la cotele oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind superioară din multe puncte de vedere. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.95 la victorie, în timp ce pentru un succes al formației gazdă oferă o cotă de 3.50.

La Unibet poți paria cu 500 RON fără risc pe Ilves vs Djurgarden

✅ Trebuie să ai un cont nou, pe care ți-l poți deschide prin oricare din bannerele din acest material

✅ Verifică-ți contul și încasează pachetul de bun venit, care include trei bonusuri extrem de atractive.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Ilves este neînvinsă acasă de patru jocuri

Cu doar trei participări în competițiile europene în ultimii 33 de ani, este clar că Ilves este o echipă mică, despre care am putea spune că nu area prea multe șanse la accederea în grupele Conference League. Totuși, speră că poate obține un rezultat pozitiv măcar în acest duel, bazându-se pe faptul că joacă pe teren propriu, unde este fără eșec de patru meciuri, câștigându-le pe precedentele trei.

Finlandezii au debutat în actuala ediție de Conference League din turul al doilea al preliminariilor, unde nu au avut deloc un adversar facil. Aceștia au dat piept cu Austria Viena, formație mult mai valoroasă, dar și mai experimentată, pe care au eliminat-o în mod dramatic, abia după loteria loviturilor de departajare.

În precedentele opt partide disputate, cei de la Ilves au suferit doar două eșecuri, ambele în deplasare, însă trebuie menționat faptul că în acest interval au bifat patru victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se la scor minim în fieful celor de la Oulu, în campionat.

Djurgarden vine după două prestații modeste

Favorită în această confruntare, chiar dacă joacă în deplasare, Djurgarden este fără dubii o echipă mai valoroasă, mai experimentată, ce vine dintr-un campionat mai bine cotat, având resursele necesare pentru a scoate un rezultat pozitiv în fieful celor de la Ilves.

În urmă cu două sezoane, cei de la Djurgarden își făceau debutul în grupele unei competiții europene, jucând în Conference League, unde au făcut o figură frumoasă, câștigând o grupă cu Gent, Molde și Shamrock Rovers, fiind eliminați apoi de Lech Poznan în faza optimilor. În stagiunea precedentă au dezamăgit însă, fiind eliminați încă din turul al doilea, pierzând cu Luzern.

Acest meci nu îi prinde pe suedezi în cea mai bună formă, având în vedere faptul că vin după două meciuri fără succes. Mai întâi, aceștia au pierdut la scor minim în fieful celor de la Niedercorn, urmând apoi o remiză obținută in-extremis în duelul de pe teren propriu cu Goteborg.

Ce pariem la Ilves vs Djurgarden?

După cum menționam, echipa din Suedia are un plus de valoare, fiind și mai experimentată, însă, ținând cont de forma pe care o traversează, nu vom merge pe mâna sa. Ba mai mult, finlandezii arată bine pe teren propriu în ultima perioadă, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Așadar, considerăm că cel mai bun pariu la Ilves vs Djurgarden este unul pe goluri, bazându-ne pe faptul că ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește cota 1.50 la agenția de pariuri Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite