Pontul zilei la Sparta Praga vs FCSB: Betbuilder in cota 2

Pariul zilei din fotbal este format astazi, 6 august 2024, din mai multe selectii din cadrul ofertei de pariuri a meciului dintre Sparta Praga si FCSB, care va avea loc in capitala Cehiei, incepand cu ora 21.00. Pariul propus este plasat la Betano, casa de pariuri ce vine cu o oferta de nerefuzat pentru utilizatorii noi. Pariul propus este plasat folosind aplicatia Betbuilder din cadrul casei de pariuri Betano, optiune ce îți permite să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu.

Conform informatiilor din presa, drepturile de difuzare pentru partida care se va disputa pe stadionul EPET ARENA din capitala Cehiei au fost achiziționate și de un trust din România, anume PRO TV, însă cu toate acestea acestia vor să transmită partida în exclusivitate pe platforma de streaming Voyo.protv.ro. Așadar, meciul Sparta Praga – FCSB va putea fi urmărit în România doar de cei care au cont și abonament pe platforma menționată.

Pontul zilei la Sparta Praga si FCSB, 6 august 2024

Dubla cu Sparta Praga reprezintă pentru FCSB penultimul pas înainte de a ajunge la masa bogaților din fotbalul european. Dacă vor trece de cehi, elevii lui Charalambous se vor lupta în play-off cu învingătoarea dintre Malmo și PAOK, fiind mai concentrata pe Europa decat pe campionat, unde nu a gasit victoria in primele etape. Cehii, pe de altă parte, au avut un start mult mai bun decât al roş-albaştrilor în campionat. Sparta Praga şi-a câştigat ambele etape până în clipa de faţă şi se situează în vârful clasamentului (2-1 vs. Pardubice, 4-1 vs. Teplice).

În campionat, FCSB a obţinut până acum două rezultate de egalitate (1-1 vs. ”U” Cluj) şi (2-2 vs. Unirea Slobozia), dar şi o înfrângere (0-2 vs. Oţelul Galaţi). Meciul din acest weekend contra celor de la Botosani in deplasare a fost amanat din cauza acestei duble importante din UCL. In cele 2 confruntari din deplasare in lupta pentru accederea in grupele UCL, FCSB a incasat singurul gol in turul cu Virtus, incheiat 1-7 in favoarea ros-albastrilor.

Sparta Praga – FCSB, echipele probabile
Sparta Praga (3-4-3): Vindahl – Ross, Pavelka, Sorensen – Wiesner, Sadilek, Laci, Imanol – Haraslin, Olatunji, Krasniqi
Rezerve: Vorel, Zeleny, Solbakken, Kuchta, Tuci, Suchomel, Rynes, Danek, Preciado, Surovcik, Birmancevic, Vitik
Absent: Panak (accidentat)
Antrenor Lars Friis

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Ştefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu
Rezerve: A. Vlad, Chiricheş, Musi, Luis Phelipe, Alhassan, D. Popa, Antwi, Kiki, Panţîru, Edjouma, Haruţ
Absent: Octavian Popescu, Alex. Pantea (accidentaţi)
Antrenor Elias Charalambous

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM BILETUL ZILEI

Continuam cu ponturile si in grupul de Telegram, acolo unde va asteptam intr-un numar mai mare. Suntem peste 10.000 si numarul nostru creste in fiecare zi. Te astept alaturi de cea mai calitativa comunitate de pariori din Romania.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite