Cota 2 Superliga pe Botoșani și Oțelul – pariem și încasăm 25 RON

Cota 2 Superliga pe Botoșani și Oțelul – pariem și încasăm 25 RON / sursă foto Facebook

Cota 2 Superliga de astăzi, 10 august, se bazează pe două dueluri în care sunt implicate formații din Moldova:

  • Hermannstadt vs FC Botoșani (17:00)
  • UTA Arad vs Oțelul Galați (19:00)

Am aruncat o privire peste ofertele caselor de pariuri online din România și m-am oprit la Superbet, acolo unde nu doar că avem parte de cote pariuri foarte bune – ci putem încasa două bonusuri dintr-o lovitură!

PARIAZĂ COTA 2 SUPERLIGA ȘI ÎNCASEAZĂ 25 RON FREEBET!

Superbet promotie 24+25
  1. La Superbet, ai ocazia de a încasa un FREEBET în valoare de 25 RON, doar prin simplul fapt că pariezi Cota 2 Superliga recomandată astăzi. Prima oară APASA AICI pentru a-ti deschide un cont nou și ești deja eligibil pentru pachetul de bun venit în valoare de 500 RON!
  2. Finalizează apoi procesul de verificare KYC, acceptă promoția 24+25 din categoria “Bonusuri și Promotți”, iar apoi pariaza minim 24 RON pe Cota 2 Superliga
  3. GATA! FREEBET-ul de 25 RON va ajunge in scurt timp in contul tau!
Pachet de 500 RON Bonus

Cota 2 Superliga pe Botoșani și Oțelul – pariem și încasăm 25 RON

Pe Cota 2 de astăzi am decis să aleg două pronosticuri identice, bazate pe formații din Moldova – FC Botoșani și Oțelul Galați. Ambele echipe evoleuază în deplasare și de la ambele mă aștept să modifice tabela de marcaj.

Echipa lui Bogdan Andone va evolua începând cu ora 17:00, pe terenul celor de la Hermannstadt. Sibienii încă nu au cunoscut gustul succeseului în cele 4 partide de Superliga, iar în ultimele 3 dueluri au încasat nu mai puțin de 5 goluri.

De partea cealaltă, FC Botoșani a avut evoluții solide – în ciuda punctajului modest. Roș-albaștrii au marcat de 2 ori pe teren propriu în derby-ul cu Oțelul Galați, iar victorie de pe terenul celor de la Farul Constanța este una impresionantă.

Cota 2 Superliga

Puțin mai târziu, de la ora 19:00, UTA Arad o găzduiește pe Oțelul Galați. Gruparea din vestul țării încasează destul de ușor gol – dovadă fiind eșecul drastic de pe Ion Oblemenco bifat pe 20 iulie, scor 4-2. De partea cealaltă, Oțelul Galați are parte de un start de sezon excepțional.

Trupa lui Dorinel Munteanu a început cu un 3-2 la FC Botoșani, iar apoi a remizat alb pe teren propriu – contra fostei campioane, Farul Constanța. În runda cu numărul 3, gălățenii au dispus de FCSB în deplasare fără prea mari emoții, scor 2-0. Etapa a 4-a a adus un nou succes pentru Oțelul, 1-0 cu Hermannstadt.

Cu 10 puncte acumulate și 6 goluri înscrise, trupa lui Dorinel este una din cele mai în formă echipe ale Superligii României. Fanii încep să viseze la play-off, iar minim un punct obținut în vestul țării ar conta mult pentru moralul jucătorilor.

Pariază Cota 2 Superliga si incaseaza 25 RON!
VREAU 25 RON FREEBET

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite