Biletul zilei din fotbal 4 august 2024 – Cota 5

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024 - Cota 5
Biletul zilei din fotbal 4 august 2024 – Cota 5 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024 – Cota 5. Salutare tuturor! Dupa reusita de la biletul de weekend in cota de 23, astazi nu fortam prea mult lucrurile si venim in atentia voastra cu un bilet din doar 5 evenimente ce are sanse foarte bune de reusita in opinia noastra.

VEZI AICI LISTA CASELOR DE PARIURI ONLINE CARE OFERĂ BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024

Avem 5 evenimente pentru varianta de astazi, toate provenind din campionate diferite, precum Jupiler League, Superligaen, Eliteserien sau chiar Supercupa Olandei, acolo unde ne asteptam la un meci frumos intre PSV si Feyenoord, echipe ce s-au intalnit si in finala editiei trecute.

Gent vs Dender

  • Gazdele au inceput cum nu se poate mai bine sezonul, cu 3 victorii consecutive, si cu siguranta daca vor trata serios partida de astazi au sanse foarte mari sa isi continue aceasta serie.
  • Nou-promovata Dender a surprins in prima etapa terminand acasa 0-0 cu Royale Union, insa un rezultat destul de norocos avand in vedere ca nu au avut nici macar un sut pe poarta.

PSV Eindhoven vs Feyenoord

  • Este fara doar si poate unul dintre meciurile zilei de azi din Europa. Cele doua au incheiat cu primele doua ofensive din Olanda in stagiunea precedenta, inscriind impreuna un total de 203 goluri in Eredivisie.
  • Cele doua pare ca si-au pastrat stilul ofensiv, aspect care l-am putut in partidele lor amicale unde s-au inregistrat o medie ridicata de goluri.

FC Copenhaga vs Randers

  • Echipa din capitala Danemarcei are un procentaj perfect dupa primele 4 meciuri oficiale in care au marcat de fiecare data cel putin doua goluri.
  • Randers a inceput si ea bine sezonul cu doua victorii spectaculoase, 2-3 cu Velje si 3-1 acasa contra lui Viborg, si daca isi vor pastra concentrarea si partida de astazi cred ca sunt sanse foarte bune sa vedem cel putin un gol din partea lor.

Kristiansund vs Lillestrom

  • Ultimele 8 meciuri oficiale ale oaspetilor s-au incheiat cu cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.
  • Doar o singura partida din cele 7 jucate acasa de Kristiansund nu s-a incheiat in “GG sau 3+”.

Young Boys vs Zurich

  • Desi ocupa ultima pozitie in campionat dupa primele 3 etape, campioana en-titre, Young Boys este prima in ceea ce priveste numarul cornerelor acumulate, cu o medie de 7.67.
  • Din cele 4 meciuri oficiale jucate de Zurich in actualul sezon competitional, doar unul nu a produs cel putin 9 lovituri de la coltul terenului.

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024 - Cota 5

Biletul zilei din fotbal 4 august 2024

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite