Stromsgodset vs Brann – Ponturi pariuri Eliteserien

Stromsgodset vs Brann - Ponturi pariuri Eliteserien
Stromsgodset vs Brann – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Stromsgodset vs Brann – Ponturi pariuri Eliteserien. Stromsgodset si Brann isi dau intalnire duminica, 4 august 2024, de la ora 18:00, pe “Marienlyst Stadion”, intr-o partida ce face parte din cadrul etapei saptesprezecea- Eliteserien.

Stromsgodset vs Brann

Trupa din Drammen a avut castig de cauza in ultimele 4 intalniri directe de acasa cu adversari de astazi, iar un nou triumf al lor ne-ar asigura o cota de 3.05 din partea operatorului online Betano.

Prezentare cote Betano – Stromsgodset vs Brann

Stromsgodset vs Brann - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Stromsgodset

Trupa lui Jørgen Isnes are un moral extrem de scazut inaintea acestui duel ca urmare a celor 3 infrangeri consecutive la care au ajuns dupa ce in etapa anterioara s-au intors cu mana goala de pe terenul celor de la Odds BK, acolo unde au cedat cu 2-0.

Acelasi numar de jocuri fara succes il au si pe teren propriu, perioada in care au bifat doua rezultate de egalitate 1-1 in compania lui Sandefjord si Odds BK, si un esec la limita in fata celor de la Tromso, scor 0-1. Interesant de urmarit cum vor trece peste acest moment dificil al sezonului.

Totusi, echipa din Drammen se mentine inca pe pozitia a opta in ciuda acestei serii negative, gratie celor 19 puncte acumulate pana acum. Din punct de vedere ofensiv gazdele au reale probleme, alaturi de catre cei de la Haugesund fiind echipele cu cele mai putine goluri marcate din Norvegia, doar cu 16.

  • Echipa probabila: Bratveit; Sormo, Valsvik, Dahl; Vilsvik, Stengel, Danso, Tomasson; Farji, Therkelsen, Mehnert

Brann

Joi, vicecampioana en-titre a Norvegiei a disputat mansa retur a turului 2 preliminar din UEFA Conference League, acolo unde i-au vizitat cei de la Go Ahead Eagles. Dupa 0-0 pe terenul olandezilor, trupa din Bergen a fost mult mai clara in exprimare si a castigat cu scorul de 2-1, astfel asigurandu-si calificarea in runda urmatoare.

Trupa pregatita de Eirik Horneland trebuie sa “sparga gheata” si in campionatul intern, aici unde sunt fara victorie in ultimele 4 runde. In aceasta perioada au persistat rezultate de egalitate, bifand nu mai putin 3, si au suferit un esec drastic la Bodo/Glimt, scor 5-1.

“Bergens stolthet ” au coborat pe pozitia a treia, cu 30 de puncte, dupa ce Viking a castigat in runda precedenta. Totusi trebuie sa remarcam faptul ca oaspeti de astazi au cu un meci mai putin decat ei, si cu doua decat liderul din acest moment, Bodo/Glimt.

  • Echipa probabila: Dyngeland; Kristiansen, Knudsen, Larsen, Soltvedt; Kornvig, Opsahl, Myhre; Mathisen, Finne, Castro

Stromsgodset vs Brann

Daca aruncam o privire pe ultimele rezultate ale celor doua echipe si pe clasament, am putea spune ca Brann porneste usor favorita, insa ma astept la o oarecare oboseala in tabara a lor avand in vedere ca joi au avut meci decisiv in cupele europene. Niciuna nu a impresionat din punct de vedere ofensiva in ultima vreme drept pentru care am decis sa mizez pe un pronostic de “Sub 3.5 goluri”.

Sub 3.5 goluri @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite