HamKam vs Viking – Ponturi pariuri Eliteserien

HamKam vs Viking - Ponturi pariuri Eliteserien
HamKam vs Viking – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

HamKam vs Viking – Ponturi pariuri Eliteserien. Etapa a saptesprezecea din Eliteserien ne propune confruntarea dintre HamKam si Viking ce va avea loc duminica, 4 august 2024, de la ora 18:00, pe “Briskeby Arena”.

HamKam vs Viking

Agentiile de pariuri online ii acorda prima sansa gruparii din Stavanger care primeste 2.20 din partea agentiilor de pariuri online. Avem o alternativa buna si la goluri, acolo unde primim 1.65 la “peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – HamKam vs Viking

HamKam vs Viking - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

HamKam

Ultima partida a formatiei din Hamar s-a consumat pe 21 iulie, tot pe teren propriu in compania nou-promovatei Fredrikstad. Nu au avut o evolutie prea buna iar acest lucru le-a adus si cel de al saptelea esec stagional, dupa ce au pierdut la limita, scor 0-1.

Totusi, trupa pregatita de Jakob Michelsen nu a aratat o forma foarte slaba in ultima vreme, pana la infrangerea din meciul trecut avand o serie de 3 meciuri la rand in care si-au adus in cont doua succese cu acelasi scor 1-2 la Odd si Sandefjord, si o “remiza alba”, acasa, cu Tromso.

Diferentele din clasament sunt foarte mici la ora actuala, asa ca gazdele pot cu siguranta sa isi depaseasca performanta din sezonul trecut cand au incheiat pe 11. La ora actuala, se afla doar pe 13, cu 17 puncte, ii despart doar 5 puncte de locul 6.

  • Echipa probabila: Sandberg; Norheim, Mares, Sjolstad; Nilsen, Soras, Simenstad, Onsrud, Kongsro; Odegard, Udahl

Viking

Trupa pregatita de duo-ul Bjarte Lunde Aarsheim& Morten Jensen vin dupa un rezultat foarte bun obtinut pe teren propriu, weekendul trecut contra celor de la Molde, pe care i-au invins la limita, scor 1-0, dupa un gol marcat de Sondre Bjorshol in minutul 47.

Gruparea din Stavanger au un bilant pozitiv in meciurile jucate departe de casa in actuala editie de Eliteserien. Daca aruncam o privire pe cele 7 jocuri, remarcam faptul ca si-au trecut in cont 3 victorii, doua rezultate de egalitate si tot atatea esecuri.

Victoria din etapa anterioara i-a ajutat pe “de morkebla” sa treaca peste Brann in clasament si sa urce pana pe pozitia secunda, cu un total de 31 de puncte acumulate in 16 etape, doar cu 6 mai putin decat liderul Bodo/Glimt care trebuie sa spunem ca are un meci mai mult disputat.

  • Echipa probabila: Ostbo; Bjorshol, Langas, Stensness, Urbancic; Tangen, Saetherbo; Svendsen, Kvia-Egeskog, Tripic; Christiansen

HamKam vs Viking

O vad favorita pe Viking care este una dintre cele mai in forma echipe din Norvegia la ora actuala, iar avand in vedere ca intalnesc o formatie ce lupta pentru evitarea retrogradarii in acest sezon. Aleg sa mizez pe instinct si sa merg pe cel putin o repriza castigata de formatia oaspete.

Oaspeti - Castiga oricare repriza @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite