Cercle Brugge vs Kortrijk – Ponturi Pariuri Belgia

Cercle Brugge vs Kortrijk
Cercle Brugge vs Kortrijk (sursa foto – facebook.com)

Etapa a doua din cadrul campionatului Belgiei propune duelul dintre Cercle Brugge și Kortrijk, acesta fiind programat să se joace duminică, în data de 4 august, de la ora 17:00, urmând să se desfășoare pe Jan Breydel Stadion.

Cercle Brugge vs Kortrijk – Cote Unibet

Cercle Brugge vs Kortrijk – Cote Unibet

În Cercle Brugge vs Kortrijk, formația gazdă pornește ca mare favorită la casele de pariuri, cum era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.64 la victorie, în timp ce pentru un succes al grupării oaspete oferă o cotă de 5.10.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Cercle Brugge vs Kortrijk

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cercle Brugge

Pe lângă faptul că dispune de un lot mai valoros, este o echipă cu realizări mai mari în ultimul an, astfel că nu este de mirare faptul ca bookmakerii au ales să o dea ca favorită la victorie, mai ales că joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Gruparea gazdă a făcut o impresie plăcută în stagiunea precedentă, prinzând play-off-ul, acolo unde a terminat pe locul al patrulea, astfel că a prins un loc în preliminariile Europa League. A început din turul al doilea, unde a trecut de Kilmarnock, în fața căreia s-a impus cu 2-1 la general.

Cei de la Cercle Brugge au avut parte de un start slab în noua ediție de campionat, prima etapă aducându-le un eșec categoric în fieful celor de la Westerlo, acolo unde au pierdut la scor de neprezentare, așa că, în mod normal, ar trebui să dea totul pentru a da o replică rapidă.

Kortrijk

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Jupiler Pro League, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din mai multe puncte de vedere, așa că, după cum era și normal, pornește cu șansa a doua la victorie.

În ultima ediție de campionat, oaspeții acestei partide au avut un parcurs foarte slab, terminând pe locul al doilea în grupa de retrogradare, jucând astfel la baraj. Aceștia au dat piept cu Lommel, de care au trecut cu mari emoții, câștigând în-extra time.

Prima etapă din noua ediție de campionat nu a fost de bun augur nici pentru cei de la Kortrijk, aceștia pierzând la rândul lor, fiind învinși de Gent la scor minim, pe teren propriu, în ciuda faptului că au dominat la mai multe capitole.

Ponturi Cercle Brugge vs Kortrijk

După cum menționam, Cercle Brugge este o echipă mai bună, din mai multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Joacă totuși contra unei echipe care s-a salvat cu mari emoții de la retrogradare, așa că ar trebui să facă o figură frumoasă. mai ales că joacă acasă. Așadar, mergem pe mâna gazdelor, la o cotă de 1.64 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.64

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite