Rapid Viena vs Sturm Graz – Ponturi Pariuri Austria

Rapid Viena vs Sturm Graz
Rapid Viena vs Sturm Graz (sursa foto – facebook.com)

Duminică seara, de la ora 18:00, se va juca unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care le vom avea ca protagoniste pe Rapid Viena și Sturm Graz, cele două urmând să se întâlnească pe Allianz Stadion, în prima etapă a campionatului Austriei.

Rapid Viena vs Sturm Graz – Cote Unibet

Rapid Viena vs Sturm Graz – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare este ușor favortă în această confruntare, primind o cotă de 2.20 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al formației gazdă avem o cotă de 3.00 la aceeași agenție online.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Rapid Viena vs Sturm Graz

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Rapid Viena

Vorbim de una dintre echipele de tradiție ale fotbalului din Austria, care are în spate realizări notabile, atât pe plan intern, cât și la nivel european. În acest moment este însă sub adversara sa din mai multe puncte de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră.

Gruparea gazdă nu a arătat rău în sezonul anterior, aceasta terminând pe locul al patrulea al clasamentului, la egalitate de puncte cu locul al cincilea, ocupat de Hartberg, astfel că a prins in-extremis un loc în preliminariile Europa League, unde au început din turul al doilea.

Cei de la Rapid Viena au parte de un start foarte bun de sezon, până acum jucând trei partide, câștigându-le pe toate, impunându-se în duelul de cupă cu Neusiedl, dar și în dubla cu Wisla Cracovia din Europa League, în aceste dueluri marcând zece goluri, primind unul singur.

Sturm Graz

Dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mult mai valoros decât al adversarei sale, astfel că agențiile de pariuri au motive să o dea ca favorită, chiar dacă nu va avea o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare.

În stagiunea anterioară, cei de la Sturm Graz au avut un parcurs extraordinar pe plan intern, câștigând titlul, întrerupând astfel hegemonia celor de la Red Bull Salzburg. De asemenea, au obținut și calificarea directă în Liga Campionilor, unde vor reveni după o pauză de 23 de ani.

Campioana en-titre a Austrei a jucat un singur meci oficial în acest sezon, dând piept cu micuța Kremser în cupă, într-un meci în care a scos doar un egal în 90 de minute, reușind însă să se impună în cele din urmă cu 2-4.

Ponturi Rapid Viena vs Sturm Graz

Poate că Sturm Graz pornește cu prima șansă în această partidă, însă nu vom merge pe mâna sa. Rapid Viena este într-o formă bună, iar noi considerăm că poate pune reale probleme, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, așa că ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm un uel pe cinste, motiv pentru care la Rapid Viena vs Sturm Graz vom alege un pariu pe varianta “ambele marchează”.

Ambele marchează @ Cota 1.66

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite