Hannover vs Regensburg – Ponturi Pariuri Zweite Bundesliga

Hannover vs Regensburg
Hannover vs Regensburg (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Hannover și Regensburg este una programată să se joace sâmbătă după-amiaza, de la ora 14:00, aceasta contând pentru prima etapă din eșalonul al doilea al fotbalului german, urmând să se dispute pe Heinz-von-Heiden-Arena.

Hannover vs Regensburg – Cote Unibet

Hannover vs Regensburg – Cote Unibet

După cum era de așteptat, formația gazdă pornește ca favorită la casele de pariuri, fiind ce-i drept peste nivelul adversarei sale. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.61 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 1.61.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Hannover vs Regensburg

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Hannover

Cu un lot de trei ori mai valoros decât al adversarei sale, casele de pariuri au toate motivele să o dea ca mare favorită la victorie în această înfruntare, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot avea și ei un rol foarte important.

Gruparea gazdă nu a impresionat în stagiunea anterioară, având în vedere faptul că a terminat doar pe locul al șaselea al clasamentului, la nu mai puțin de 11 puncte de locurile promovării. A adunat 52 de puncte în 34 de etape, reușind 13 victorii și 13 remize, suferind opt înfrângeri, în toate aceste partide marcând 59 de goluri, primind 44.

Cei de la Hannover s-au descurcat de minune în perioada de pregătire, jucând șase partide, în care nu au suferit niciun eșec. Aceștia au înregistrat victorii cu Hemmingen, Ramlingen-Ehlershausen, Verl, Osnabruck și Wolfsburg, remizând cu Twente.

Regensburg

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe din eșalonul al doilea al fotbalului german, care dispune de un lot modest, cu care nu poate emite pretenții în actuala stagiune, principalul său obiectiv fiind evitarea retrogradării în eșalonul al doilea.

În sezonul anterior, oaspeții acestei înfruntări au evoluat în divizia a treia, acolo unde au terminat pe locul al treilea, jucând astfel la baraj. Au dat piept cu Wehen, cu care au remizat pe teren propriu, scor 2-2, impunându-se apoi cu 1-2 în deplasare.

La fel ca adversarii lor, cei de la Regensburg au disputat tot șase partide de pregătire înainte de startul campionatului. Nu au avut rezultate la fel de bune, reușind trei victorii, cu Vilzing, Stuttgarter Kickers și Dynamo Dresda, remizând cu Eltersdorf, pierzând duelurile cu Ried și BW Linz.

Ponturi Hannover vs Regensburg

După cum menționam, Hannover este echipa mai valoroasă, așa că avem mari așteptări de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor. Bazându-ne și pe forma bună pe care o traversează, vom miza cu încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.61 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.61

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite