Pafos vs Zalgiris – Ponturi Conference League

Pafos vs Zalgiris - Ponturi Conference League
Pafos vs Zalgiris – Ponturi Conference League – Sursa foto: Faceboo

Pafos vs Zalgiris – Ponturi Conference League. Intr-unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi, 1 august 2024 din preliminariile UEFA Conference League, Pafos primeste vizita celor de la Zalgiris in returul rundei secunde acestei competitii. Meciul va incepe de la ora 19:00, si va avea loc pe “Alphamega Stadium”.

Pafos vs Zalgiris

Cipriotii sunt vazuti ca favoriti astazi primind o cota de 1.60 din partea operatorului online Betano, in timp ce un nou triumf al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 5.10 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Pafos vs Zalgiris

Pafos vs Zalgiris - Ponturi Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Pafos

Trupa pregatita de Juan Carlos Carcedo are un inceput modest de sezon in care au pierdut toate cele 3 meciuri oficiale pana acum. Primele doua le-au suferit in dubla din Europa League cu cei de la Elfsborg, in fata carora au cedat cu 2-5 si 0-3.

Nici in partida de joia trecuta, cipriotii nu au reusit sa evite infrangerea, desi au dominat clar in ceea ce priveste numarul ocaziilor, raportul fiind clar in favoarea lor, 14-3. Cu mai multa atentie la finalizare, echipa din Cipru si-ar mari considerabil sansele la calificare, mai ales ca vor beneficia si de avantajul terenului propriu.

Clubul cipriot ce a luat nastere abia in 2014 se afla la debutul lor in competitiile europene. Sezonul trecut a fost si cel mai bun al lor, terminand pe pozitia a cincea campionatul, insa au reusit sa isi treaca in cont primul trofeu din istorie, dupa ce au castigat finala Cupei Ciprului, scor 0-3 in fata celor de la Omonia.

Zalgiris

Experimentatul Liviu Antal a avut un aport decisiv in obtinerea victoriei din prima mansa, atunci cand fostul atacant al celor de la Otelul Galati, FC Vaslui si CFR Cluj a reusit o dubla in prima repriza si a jutat-o pe formatia din Vilinius sa aiba prima sansa inaintea acestui retur.

Formatia lituaniana a ajuns la 3 victorii consecutiva, celelalte doua fiind obtinute in turul precedent contra finlandezilor de la VPS, pe care i-au invins de asemenea 1-2 in prima mansa, insa atunci aveau sa joace partida decisiva pe teren propriu, si sa o castige cu 1-0.

Echipa pregatita de Vladimir Cheburin este net superioara in ceea ce priveste aparitiile in cupele europene, aspect care ar putea sa conteze decisiv in meciul de astazi. In urma cu doua sezoane, trupa din capitala Lituaniei avea sa obtina prima aparitie a unei formatii din aceasta tara in grupele unei cupe europene.

Pafos vs Zalgiris

Avem ingredientele unui nou meci cu goluri intre cele doua formatii, avand in vedere stilul de fotbal pe care il abordeaza cele doua tabere. Calificarea nu este inca jucata, diferenta fiind minima dupa prima mansa, iar acest lucru ma face sa cred ca optiunea de “GG” are sanse foarte bune de izbanda in acest duel.

Ambele echipe inscriu @ 1.88

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite