Trabzonspor vs Ruzomberok – Ponturi pariuri Europa League

Trabzonspor vs Ruzomberok - Ponturi pariuri Europa League
Trabzonspor vs Ruzomberok – Ponturi pariuri Europa League

Trabzonspor vs Ruzomberok – Ponturi pariuri Europa League. Returul dintre Trabzonspor si Ruzomberok din turul secund preliminar UEFA Europa League se va desfasura joi, 1 august 2024, cu incepere de la ora 20:30, pe “Papara Park”.

Trabzonspor vs Ruzomberok

Turcii sunt vazuti ca mari favoriti in meciul de astazi, avand o cota de doar 1.28 la victorie. Betano ne ofera o alternativa mult mai buna la goluri, acolo unde primim 2.15 pentru a vedea tabela schimbata in cel putin 4 randuri.

Prezentare cote Betano – Trabzonspor vs Ruzomberok

Trabzonspor vs Ruzomberok - Ponturi pariuri Europa League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Trabzonspor

Fosta campioana a Turciei a debutat cu dreptul in noul sezon competitional, asta dupa ce au rezistat atacurilor celor de la Ruzomberok din prima mansa, si s-au impus in cele din urma scor 0-2, gratie goluri inscrise de Trezeguet si a mijlocasului turc Chan Canak.

O victorie obtinuta cu mare greutate de formatia antrenata Abdullah Avci care a fost dominata clar la numarul ocaziilor si daca nu isi vor ridica nivelul de joc cu siguranta vor intampina mari probleme in urmatoarele tururi preliminare din UEFA Europa League.

La ultima lor prezenta in cupele europene, cea din 2022-23, atunci cand isi incepea aventura in preliminariile Champions League, avea sa ajunga apoi in grupele Europa League, iar stagiunea lor europeana avea sa se incheie in faza eliminatorie din Conference League, de unde erau eliminati de cei de la Basel.

  • Echipa probabila: Cakir; Tufan, Mendy, Denswil, Elmali; Gunes, Lundstram; Visca, Bardhi, Trezeguet; Dragus

Ruzomberok

“Ruza” se pot declara nemultumiti dupa rezultatul inregistrat in tur, atunci cand au fost clar echipa mai buna, asta daca tinem cont de numarul ocaziilor de gol, nu mai putin de 16, iar cele cadrate au stat mult mai bine ca turcii, raportul fiind de 8 la 3.

Totusi, diferenta de valoare si-a spus in cele din urma cuvantul, slovacii fiind nevoiti astazi sa trateze meciul la victorie, desi aceasta misiune pare imposibila la ora actuala. Dupa esecul cu Trabzonspor, slovacii au evoluat in campionat, acolo unde au facut doar 1-1 cu cei de la Banska Bystrica.

Nici experienta europeana nu o ajuta pe trupa lui Ondřej Smetana inaintea acestui retur. Aceasta este doar a opta lor prezenta in competitiile europene, iar cel mai bun parcurs al lor a fost in sezonul 2017-18, atunci cand aveau sa ajunga pana in turul 3 preliminar din Europa League.

  • Echipa probabila: Fruhwald; Mojzis, Gabriel, Maly; Domonkos, Lavrincik, Luteran, Tucny; Gerec, Chrien, Boda

Trabzonspor vs Ruzomberok

In mod clar, turcii sunt echipa mai valoroasa, insa am vazut in prima mansa ca Ruzomberok poate pune reale probleme si aruncand o privire pe statistici am putea spune ca rezultatul este un pic injust. Asa cum am am anticipat si in prima mansa, cred ca vom vedea si astazi un meci cu multe lovituri de colt, dat fiind faptul ca slovacii au avut nu mai putin de 14 in tur, iar astazi sunt obligati sa iasa la joc inca din primul minut.

Peste 8.5 cornere @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite