Elfsborg vs Sheriff Tiraspol – Ponturi pariuri Europa League

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol - Ponturi pariuri Europa League
Elfsborg vs Sheriff Tiraspol – Ponturi pariuri Europa League – Sursa foto: Facebook

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol – Ponturi pariuri Europa League. Joi, 1 august 2024, cu incepere de la ora 20:00, pe “Boras Arena”, echipa locala Elfsborg primeste vizita celor de la Sheriff Tiraspol in mansa retur a turului secund preliminar din UEFA Europa League.

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol

Suedezii sunt cotati cu 1.47 de catre casele de pariuri online pentru a repeta izbanda din tur, in timp ce un triumf al moldovenilor ne-ar aduce un profit de 6.50 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Elfsborg vs Sheriff Tiraspol

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol - Ponturi pariuri Europa League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Elfsborg

Seria victorioasa a trupei pregatite de Oscar Hiljemark ce continea 6 triumfuri la rand a fost oprita in weekend, atunci cand cei de la Djurgarden i-au invins pe teren propriu, scor 1-2. In urma acestui rezultat negativ au coborat pe pozitia a saptea in campionat, avand un total de 25 de puncte.

Mult mai bine au iesit din confruntarea consumata pe terenul moldevenilor de la Sheriff Tiraspol, acolo unde in prima mansa s-au impus la limita, 0-1, dupa ce unicul gol al intalnirii a venit in urma unui penalty transformat in minutul 87 de catre Simon Hedlund.

In singurul meci european disputat acasa in acest sezon nu au avut emotii in ceea ce priveste victoria, reusind sa se impun la scor de neprezentare in fata cipriotilor de la Pafos, scor 3-0. Cu exceptia celor de la Djurgarden, doar Kalmar au mai reusit sa ii invinga acasa in acest an.

  • Echipa probabila: Pettersson; Hedlund, Holmen, Henriksson, Yegbe, Hult; Baidoo, Baldursson, B Zeneli; A Zeneli, Abdulai

Sheriff Tiraspol

Jocul celei mai titrate formatii din Moldova nu arata prea stralucit la ora actuala, iar acest lucru l-am putut remarca si in partida ce a avut loc pe “Sheriff Arena”, acolo unde au reusit sa isi creeze doar 5 ocazii de gol din care doar una finalizata cu sut pe poarta.

Echipa ce o invingea in urma cu cateva sezoane pe Real Madrid in grupele UEFA Champions League, s-a chinuit teribil si in turul 1 preliminar, atunci cand aveau nevoie de penalty-uri pentru a ii elimina pe azerii de la Zira, care daca nu ramaneau in 10 in meciul retur, nu cred ca moldovenii se mai aflau aici.

Ramane de vazut daca experienta europeana acumulata de trupa pregatita la ora actuala de Yuriy Hura ii va ajuta sa se califice si din aceasta dubla. De remarcat faptul ca in ultimele 3 sezoane au fost prezenti de fiecare data in grupele competiilor europene.

  • Echipa probabila: Al-Tumi; Pata, Behiratche, Lins, Boakye; Mija, Allach, Kyabou; Paulo, Ademo, Badolo

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol

Elfsborg vs Sheriff Tiraspol. Ma astept la o noua intalnire inchisa asa cum sunt mai toate partidele celor de la Sheriff care abordeaza un fotbal retinut atunci cand vine vorba de cupele europene. Chiar daca sunt nevoiti sa atace, moldovenii nu cred ca au resursele necesare de a intoarce rezultatul din tur si cred ca pronosticul de “sub 3.5 goluri” are sanse foarte bune de reusita.

Sub 3.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite