Midtjylland vs Santa Coloma – Ponturi Pariuri Champions League

Midtjylland vs Santa Coloma
Midtjylland vs Santa Coloma (sursa foto – facebook.com)

Avem câteva meciuri azi în preliminariile Champions League, iar Midtjylland vs Santa Coloma este unul dintre acestea. Este programat să se joace miercuri seara, de la ora 20:15, urmând să se desfășoare pe “MCH Arena”, unde ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte.

Midtjylland vs Santa Coloma – Cote Unibet

Midtjylland vs Santa Coloma – Cote Unibet

La fel ca în manșa tur, Midtjylland pornește ca mare favorită la casele de pariuri, cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă infimă de 1.05 la victorie, în timp ce un succes al celor de la Santa Coloma ne-ar putea multiplica miza de 22 de ori.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Midtjylland vs Santa Coloma

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Midtjylland

Din punct de vedere al valorii, este net superioară adversarei sale, având de asemenea și multă experiență la nivelul competițiilor europene, iar cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, nu este deloc o surpriză faptul că pornește ca mare favorită în acest duel.

Danezii, care în sezonul precedent au câștigat titlul in-extremis, visează la revenirea în Liga Campionilor, unde au jucat doar o singură dată, în sezonul 2020/2021. Au toate motivele să spere, fiind ca și calificați în turul al treilea, unde vor da piept cu Ferencvaros, adversar accesibil.

De menționat faptul că cei de la Midtjylland și-au început aventura și în campionatul intern, acolo unde au adunat doar două puncte în tot atâtea etape. Au dat piept mai întâi cu Aarhus în deplasare, făcând apoi o vizită și rivalilor de la Nordsjaelland.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Olafsson; Gabriel, Diao, Bech, Bak; Osorio, Castillo, Soerensen, Simsir; Buksa, Franculino

Santa Coloma

Campioana din Andorra este fără îndoială la cel mai bun sezon european al său, având în vedere faptul că în precedentele participări în competițiile continentale a fost de fiecare dată eliminată din primul tur, pierzând absolut toate partidele disputate, 16 la număr.

Tot cu înfrângere a început și în actuala stagiune, pierzând cu 1-2 în duelul de pe teren propriu cu Ballkani, câștigând apoi în deplasare la diferență de un gol, ajungând astfel la loviturile de departajare, unde a câștigat cu 6-5.

Așadar, Santa Coloma a avansat în premieră în turul al doilea al unei competiții europene, a obținut și prima victorie, dar și-a asigurat și prezența cel puțin în play-off-ul Conference League. După eșecul cu Midtjylland, aceasta va evolua în mod normal în Europa League, în turul al treilea, unde va da piept cu RFS, din Letonia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Navarro; Lopez, Chete, Garcia, Blasco; Molina, El Ghazoui, Mohedano; Bolivar, Tellado, Joaquinete

Ponturi Midtjylland vs Santa Coloma

În acest meci nu se pune problema învingătoarei, ci problema scorului. În mod normal ar trebui să asistăm la un succes categoric din partea campioanei Danemarcei, care va căuta să își dea un boost de moral înainte de duelurile de foc cu Ferencvaros. Așadar, ne așteptăm să avem parte de spectacol, motiv pentru care vom paria pe goluri, la o cotă de 1.49 oferită de Unibet.

Peste 3,5 goluri @ Cota 1.49

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite