Austria Viena vs Ilves – Ponturi Conference League

Austria Viena vs Ilves - Ponturi Conference League
Austria Viena vs Ilves – Ponturi Conference League – Sursa foto: Facebook

Austria Viena vs Ilves – Ponturi Conference League. Miercuri, 31 iulie 2024, cu incepere de la ora 21:30, pe “Generali Arena”, echipa locala Austria Viena primeste vizita celor de la Ilves in mansa retur a rundei cu numarul 2 preliminare din UEFA Conference League.

Austria Viena vs Ilves

Austriecii pornesc cu prima sansa avand o cota de 1.35, in timp ce pentru a se impune din nou oaspeti sunt cotati cu 6.80 de catre casele de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Austria Viena vs Ilves

Austria Viena vs Ilves - Ponturi Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Austria Viena

Formatia din capitala Austriei a dominat in ceea ce priveste posesia in prima mansa, avand 62%, insa ca numar de ocazii lucrurile nu au stat foarte diferit, iar acolo unde chiar conteaza pe tabela, austriecii au iesit deficitari, fiind invinsi in primul meci oficial al sezonului cu scorul de 2-1.

Lucrurile puteau sta si mai rau pentru elevii lui Stephan Helm care au reusit insa sa mai reduca proportiile scorului prin golul marcat de experimentantul fundas brazilian Lucas Galvao in minutul 90 al intalnirii. Un gol care ar putea conta decisiv in privinta calificarii mai departe.

Dupa cum bine stim, formatia austriaca este o prezenta obsnuita in cupele europene, aici unde insa in stagiunea anterioara a dezamagit, parasind UEFA Conference League inca din turul 3 dupa o dubla pierduta dramatic cu scorul general de 5-6 in fata polonezilor de la Legia Varsovia.

Ilves

Trupa antrenata de Joonas Rantanen a aratat ca stie fotbal in prima mansa, mai ales in cea de a doua repriza, atunci cand au marcat cele doua goluri care le-a adus victoria. Reusitele au venit in minutele 51 si 88 din partea lui Santeri Haarala si Roope Riski.

Faptul ca se afla in plin sezon competitional a reprezentat un atu important pentru aceasta partida in care au echilibrat balanta in ceea ce priveste calitatea superioara a adversarilor si experienta europeana, aspecte la care austrieci stau in mod clar mai bine.

Aceasta este doar a saptea aparitie a finlandezilor in cupele europene. Precedenta a fost in ediatia 2020-21 din UEFA Europa League, atunci cand erau eliminati la loviturile de departajare de irlandezii de la Shamrock Rovers, care castigau cu (11-12).

Austria Viena vs Ilves

Faptul ca se afla in plin sezon competitional i-a ajutat destul de mult pe finlandezii in prima mansa, atunci cand au izbutit sa castige la limita. Experienta europeana si valorica sunt clar de partea austriecilor si datele se schimba un pic, avand in vedere ca aceasta partida decisiva se va consuma in Austria. Asadar, aleg sa imi ascult instincul si sa mizez pe calificarea austriecilor pentru care avem o cota de 1.50.

Gazdele - Se califica @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite