Klaksvik vs Malmo – Ponturi Pariuri Champions League

Klaksvik vs Malmo
Klaksvik vs Malmo (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Klaksvik și Malmo este una programată să se dispute marți, în data de 30 iulie, de la ora 21:45, aceasta contând pentru manșa secundă din cadrul turului al doilea al preliminariilor Champions League, urmând să se dispute pe stadionul “Við Djúpumýrar”.

Klaksvik vs Malmo – Cote Unibet

Klaksvik vs Malmo – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, campioana Suediei pornește ca mare favorită în această înfruntare, primind o cotă de 1.35 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al campioanei din Insulele Feroe avem o cotă de 7.50.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Klaksvik vs Malmo

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Klaksvik

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu un adversar mult mai bine pregătit, cu pretenții mai mari.

Feroezii au strălucit în sezonul anterior, trecând de Ferencvaros și Hacken în preliminariile Champions League, pierzând apoi cu Molde, fiind învinși și de Sheriff Tiraspol în Europa League, ajungând astfel în grupele Conference League, jucând cu Lille, Slovan Bratislava și Olimpija Ljubljana, terminând pe locul al patrulea.

Anul acesta, cei de la Klaksvik au trecut destul de ușor de Differdange, câștigând cu 2-0 la general, pierzând apoi clar cu Malmo, urmând cel mai probabil să joace în turul al treilea din preliminariile Europa League, unde vor da piept cu Borac Banja Luka sau PAOK.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Jensen; Yambere, Faero, Berntsson; Danielsen, Ejupi, Pavlovic, Kronberg; Frederiksberg, Klettskard, Odemarksbakken

Malmo

S-a observat în manșa tur că Malmo are mult mai multă calitate, dispunând de un lot mai valoros, aceasta având de asemenea și mult mai multă experiență, fiind obișnuită cu meciurile europene, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca mare favorită și în acest duel.

Suedezii sunt cu un picior și jumătate în turul al treilea al preliminariilor Champions League, după succesul cu 4-1 obținut în duelul de pe teren propriu cu Klaksvik. Aceștia ar urma să dea piept cu PAOK sau Borac Banja Luja în turul următor.

Malmo vine după un eșec suferit în campionatul intern, pierzând la scor minim în duelul de pe teren propriu cu modesta Sirius. Este în continuare pe locul întâi în clasament, la patru puncte de urmăritoarea sa, Djurgarden, care are însă cu un meci în minus.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dahlin; Larsen, Jansson, Zatterstrom, Busanello; Bolin, Johnsen, Pena, Nanasi; Botheim, Thelin

Ponturi Klaksvik vs Malmo

În mod normal ar trebui să asistăm la un nou succes al celor de la Malmo, însă faptul că le lipsește constanța ne face să evităm să mergem pe mâna lor. Considerăm că un pariu pe goluri este mult mai indicat, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.49 la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.49

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite