Wozniacki vs Collins – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Wozniacki vs Collins
Wozniacki vs Collins (sursa foto – facebook.com)

Luni, în data de 29 iulie, nu mai devreme de ora 16:00, se va juca un meci interesant pe tabloul feminin din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice, în care le vom avea ca protagoniste pe Caroline Wozniacki și Danielle Collins.

Wozniacki vs Collins – Cote Unibet

Wozniacki vs Collins – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, reprezentanta Statelor Unite pornește ca favorită în acest duel, primind o cotă de 1.27 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al jucătoarei din Danemarca avem o cotă de 3.85.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Wozniacki vs Collins

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Wozniacki

Vorbim de una dintre cele mai importante jucătoare din istoria recentă a tenisului, care are în spate realizări uriașe, aceasta cucerind 30 de titluri în carieră, cel mai important venind în 2018, la Australian Open, după o finală cu Simona Halep.

Fostă ocupantă a locului 1 mondial, jucătoarea din Danemarca nu mai impresionează de ani buni, aceasta alegând să se și retragă la un moment dat, iar de la revenirea sa în circuit, nu a reușit mare lucru. Aflată pe locul 73, aceasta nu a mai disputat o finală de cinci ani, de la Charleston, când pierdea cu Madison Keys.

În primul tur de la Jocurile Olimpice, Caroline Wozniacki a avut mult de muncă în duelul cu Mayar Sheriff. Deși jucătoarea din Egipt a servit la un moment dat pentru câștigarea meciului, daneza s-a impus în cele din urmă în set decisiv, după aproape două ore și jumătate.

Collins

Este o jucătoare extrem de interesantă, care, poate că este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al performanțelor, însă care are realizări mult mai mari în ultimii ani, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită.

Jucătoarea din SUA, care în prezent se situează pe treapta a noua a clasamentului mondial, a câștigat patru titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind chiar anul acesta, la Miami, câștigând primul turneu de 1000 de puncte. Se poate lăuda și cu o finală de Mare Șlem, la Australian Open, în 2022, unde pierdea cu Ashleigh Barty.

Danielle Collins a scăpat ieftin în primul tur al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice, stând pe teren doar 51 de minute. Aceasta a dat piept cu Laura Siegemund, impunându-se cu 6-3 în primul set, jucătoarea din Germania fiind nevoită să se retragă în setul secund, la scorul de 2-0.

Ponturi Wozniacki vs Collins

Într-adevăr, Danielle Collins este favorita caselor de pariuri și nu este exclus să se impună, mai ales că are un plus de prospețime. Totuși, Caroline Wozniacki are multă experiență, iar noi ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a pune probleme. Așadar, mergem pe varianta “peste 18,5 game-uri”, la o cotă de 1.43 oferită de Unibet.

Peste 18,5 game-uri @ Cota 1.43

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite