Fucsovics vs Nadal – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Ponturi pariuri Fucsovics vs Nadal
Ponturi pariuri Fucsovics vs Nadal (sursa foto – facebook.com)

Duminică, în data de 28 iulie, nu înainte de ora 14:30, se va juca partida dintre Marton Fucsovics și Rafael Nadal, aceasta contând pentru prima runda din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Fucsovics vs Nadal – Cote Unibet

Fucsovics vs Nadal – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Rafael Nadal este mare favorit la victorie, în ciuda faptului că este departe de cea mai bună formă a sa. La Unibet, ibericul primește o cotă de 1.46, în timp ce pentru un succes al maghiarului avem o cotă de 2.70.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Fucsovics vs Nadal

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Fucsovics

Este un jucător modest, care nu are realizări notabile în carieră, fiind mult sub nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să îl dea ca outsider clar în această confruntare.

Maghiarul, aflat în prezent pe locul 83 în clasamentul mondial, a disputat patru finale de-a lungul carierei, câștigând două dintre acestea, ambele pe zgură, triumfând la Geneva în 2018 și la București în acest an. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa a venit la Wimbledon, în 2021, când atingea sferturile de finală.

Acest meci îl prinde pe Marton Fucsovics cu un moral slab, având în vedere faptul că vine după cinci înfrângeri consecutive. A pierdut cu Galan la Cagliari (abandon), cu Muller la Roma, cu Tsitsipas la Roland Garros, cu Berrettini la Wimbledon, dar și cu Carballes Baena la Kitzbuhel.

Nadal

Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, având în spate un palmares uriaș, câștigând nu mai puțin de 92 de titluri de-a lungul carierei, majoritatea venind pe zgură, suprafață pe care a stabilit recorduri incredibile.

Ibericul, aflat în prezent pe treapta 161 în ierarhia ATP, este departe de cel mai bun nivel al său, acesta având probleme cu accidentările în ultimul an. Are însă în continuare ambiția de a continua în circuit, sperând să mai poată pună mâna pe un titlu la un moment dat.

Câștigător al medaliei de aur în 2008, Rafael Nadal vine după un parcurs bun la turneul de la Bastad, unde a atins ultimul act, pierzând cu Nuno Borges în minimum de seturi. În cazul în care va trece de primul tur, acesta va da piept cu Novak Djokovic în runda a doua.

Ponturi pariuri Fucsovics vs Nadal

Rafael Nadal a arătat bine la ultimul turneu la care a luat parte, așa că avem motive să credem că va face o figură frumoasă în această înfruntare, mai ales că adversarul său traversează o formă foarte slabă. Așadar, vom merge pe mâna ibericului, mai ales că joacă pe suprafața sa preferată, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.46 oferită de Unibet.

Nadal câștigă @ Cota 1.46

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite