Fredrikstad vs Rosenborg – Ponturi Eliteserien

Fredrikstad vs Rosenborg - Ponturi Eliteserien
Fredrikstad vs Rosenborg – Ponturi Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Fredrikstad vs Rosenborg – Ponturi Eliteserien. Nou-promovata Fredrikstad primeste vizita lui Rosenborg intr-o partida ce face parte din runda a saipsrezecea a primei ligi norvegiene de fotbal. Meciul se va consuma sambata, 27 iulie 2024, de la ora 19:00, pe “Fredrikstad Staion”.

Fredrikstad vs Rosenborg

Echipa gazda este vazuta usor favorita de catre Betano care ii atribuie o cota de 2.10 la victorie, in timp ce un triumf al formatiei din Trondheim ne-ar aduce un profit de 3.35 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Fredrikstad vs Rosenborg

Fredrikstad vs Rosenborg - Ponturi Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Fredrikstad

“Rødbuksene” au reusit sa puna capat serie de 5 meciuri la rand fara succes in deplasarea de la HamKam, acolo unde reusita lui Stian Molde din minutul 63 a adus nou-promovatei alte 3 puncte importante. Partida a fost una echilibrata, insa trupa pregatita de Andreas Hagen s-a dovedit a fi mai inspirata in fata portii.

Pe teren propriu “aristokratene” au o serie de 6 meciuri la rand fara infrangere, interval de timp in care raportul victoriilor si al remizelor a fost de 3 la 3. In jumate dintre aceste partide si-au pastrat poarta intacta, iar acest lucru s-a intamplat in victoria 1-0 contra lui Sandefjord, si in ultimele doua meciuri cand au facut 0-0 in compania celor de la Molde si Tromso.

Abordeaza aceasta parte a doua a sezonului din Eliteserien de pe pozitia a cincea, avand un total de 26 de puncte, fiind la doar doua puncte distanta de zona locurilor de cupe europene. Detine a doua cea mai buna aparare din campionat, cu doar 14 goluri incasate.

  • Echipa probabila: Fischer; Skaret, Kvile, Woldezi; Molde, Magnusson, Metcalfe, Rafn; Kjaer, Traore, Sorlokk

Rosenborg

Meciul trupei din Trondheim din weekendul trecut cu cei de la Lillestrom a fost unul cu probleme, arbitrul intalnirii fiind nevoit sa puna capat partidei dupa prima jumatate de ora in urma unor incidente ce au avut loc in tribunele de pe “Lerkendal Stadion”.

Aasadar ultima lor partida oficiala ramane cea din deplasare cu Sarpsborg 08, acolo unde au avut o evoutie extrem de modesta care le-a adus si un esec foarte dur, scor 4-1. Inaintea acestei deplasari, remarcam faptul ca “troillongan” au nu mai putin de 6 meciuri la rand fara succes, perioada in care au suferit 5 esecuri.

Si situatia din clasament este una apasatoare pentru elevii lui Alfred Johansson, care se regasesc pe pozitia a treisprezecea, cu un total de 17 puncte, la egalitate, cu echipa ce se afla pe loc de baraj, Sarpsborg 08. Detin un golaveraj destul de slab, -7, cu 20 de reusite si nu mai putin 27 de goluri incasate.

  • Echipa probabila: Tangvik; Cornic, Konradsen, Nemcik, Reitan; Tagseth, Selnaes, Nypan; Broholm, Saeter, Reitan-Sunde

Fredrikstad vs Rosenborg

Fredrikstad vs Rosenborg. Din punct de vedere al jocului si formei de moment mi se pare ca Fredrikstad sta mai bine, mai ales pe plan defensiv, avand un numar foarte mic de goluri incasate. Se observam in mod clar ca cei de la Rosenborg nu se simt foarte bine in meciurile jucate departe de casa, iar aceasta deplasare nu cred ca va face exceptie. Am ales sa merg pe mana gazdelor pe care nu le vad pierzand, si pentru a beneficia de o cota si mai buna am ales sa merg si pe un “Sub 4.5 goluri”.

1X& Sub 4.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite