FC Zurich vs Shelbourne – Ponturi Pariuri Conference League

FC Zurich vs Shelbourne
FC Zurich vs Shelbourne (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre FC Zurich și Shelbourne este una programată să se dispute joi seara, de la ora 20:00, aceasta contând pentru prima manșă a turului al doilea din preliminariile Conference League, urmând să se joace în Elveția, pe “Letzigrund Stadion”.

FC Zurich vs Shelbourne – Cote Unibet

FC Zurich vs Shelbourne – Cote Unibet

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, FC Zurich fiind net superioară din acest punct de vedere, motiv pentru care și pornește ca mare favorită la casele de pariuri. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.22 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarei sale oferă o cotă de 9.00.

Pariază cu 500 RON BONUS pe FC Zurich vs Shelbourne

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

FC Zurich

Este una dintre echipele de tradiție ale fotbalului elvețian, care are în palmares nu mai puțin de 13 titluri de campioană, pe ultimul reușind să îl câștige în 2022. Tot în același an bifa și ultima sa prezență în grupele unei competiții continentale, jucând în Europa League, unde termina ultima, sub Arsenal, Bodo/Glimt și PSV Eindhoven.

În stagiunea precedentă, elvețienii au avut un parcurs decent pe plan intern, aceștia terminând pe locul al patrulea al clasamentului, la patru lungimi de locul al treilea. În 38 de etape au izbutit 16 victorii și 12 remize, suferind zece înfrângeri, în urma acestor dueluri punctând de 53 de ori, primind 41 de goluri.

După cinci partide amicale disputate în pre-sezon, în care au reușit trei victorii și un egal, cei de la FC Zurich au început cu dreptul în campionat. În prima etapă, aceștia au făcut deplasarea în fieful celor de la Yverdon, unde au obținut trei puncte, impunându-se cu 0-2.

Shelbourne

Cu un lot evaluat la doar două milioane de euro, gruparea irlandeză nu are nicio șansă în această înfruntare, cel puțin teoretic, mai ales că este dezavantajată de faptul că va juca în deplasare.

Oaspeții acestei partide au nenumărate participări în preliminariile competițiilor europene, însă niciodată nu au reușit mare lucru. Cea mai importantă performanță a acestora a venit în 2004, când atingeau turul al treilea în Champions League, pierzând cu Deportivo La Coruna, fiind apoi eliminați de Lille în Cupa UEFA.

În sezonul actual, cei de la Shelbourne și-au început aventura europeană cu St. Josephs, din Gibraltar, cu care au avut ceva emoții. Aceștia s-au impus cu 2-1 pe teren propriu, obținând apoi un rezultat de egalitate la retur, scor 1-1.

Ponturi FC Zurich vs Shelbourne

După cum menționam, gruparea din Elveția este net superioară din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea și ei un rol foarte important. Așadar, pentru FC Zurich vs Shelbourne vom alege cu mare încredere un pariu pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.66 oferită de Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.66

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite