Pariul zilei din fotbal: mizam pe Superliga

Cota 2 din fotbal merge astazi, 20 iulie 2024, pe doua evenimente din Superliga, unul dintre ele fiind un duel foarte echilibrat intre cele doua echipe visinii, si anume, jocul dintre Rapid Bucuresti si CFR. Pariul propus este plasat la Betano, casa de pariuri ce vine cu o oferta de nerefuzat pentru utilizatorii noi.

Pariul zilei din fotbal, 20 iulie 2024

Rapid Bucuresti vs CFR

Meciul dintre Rapid și CFR Cluj este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

Neil Lennon este de părere că Dan Petrescu este un antrenor foarte deștept, care are un stil dificil pentru adversarii săi. Mai mult decât atât, antrenorul de la Rapid l-a numit pe „Bursuc” „legendă” și a spus că va încerca să îl învingă, în duelul din etapa a 2-a a sezonului de Liga 1.

Neil Lennon s-a mai duelat cu Dan Petrescu în perioada în care o antrena pe Celtic. În sezonul 2019-2020, cele două formații s-au întâlnit în preliminariile Ligii Campionilor, dar și în grupele Europa League. În turul 3 al Ligii, CFR Cluj s-a impus, la general, cu scorul de 5-4. În Europa League, Celtic a câștigat un duel, cu scorul de 2-0, în timp ce al doilea s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 2-0.

Cred ca Dan Petrescu va aborda in acelasi stil meciurile tari, asa cum ne-a obisnuit in editiile trecute, cand CFR a castigat majoritatea meciurilor la limita.

Universitatea Craiova vs UTA

Universitatea Craiova – UTA, meci contând pentru etapa a 2-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Universitatea Craiova şi UTA (vezi avancronica meciului aici), care au debutat în noul sezon cu câte o remiză, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 2-a din SuperLiga.

Craiova a avut meciuri tari de pregatire, echipa antrentă de Costel Gâlcă disputand patru meciuri de pregătire cu adversare de calibru şi a bifat un succes, 1-0 cu Legia Varşovia, şi trei eşecuri, 1-2 cu Pafos, 1-4 cu Ludogorets şi 1-2 cu St. Gallen.

În această vară, echipa antrenată de Mircea Rednic a început rău perioada de pregătire, 1-2 cu Borac Banja Luka şi 1-3 cu Sarajevo, dar s-a impus în ultima partidă de verificare, 7-1 cu Voitsberg.

În ediţia precedentă de campionat, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat: în tur, Universitatea Craiova s-a impus acasă în faţa celor de la UTA cu 3-0, pentru ca, în retur, la Arad, să se consemneze o remiză, scor 2-2.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM TRIPLA ZILEI

Continuam cu ponturile de la EURO 2024 si in grupul de Telegram, acolo unde va asteptam intr-un numar mai mare. Suntem aproape 10.000 si numarul nostru creste in fiecare zi. Te astept alaturi de cea mai calitativa comunitate de pariori din Romania. Let’ s go!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite