Ponturi Kalmar vs Djurgarden – Allsvenskan

Ponturi Kalmar vs Djurgarden
Ponturi Kalmar vs Djurgarden (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Kalmar vs Djurgarden – Allsvenskan

Runda cu numărul 15 din cadrul campionatului suedez propune duelul dintre Kalmar și Djurgarden, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiaza, de la ora 16:00, urmând să se desfășoare pe “Guldfågeln Arena”.

Ponturi Kalmar vs Djurgarden – Cote Unibet

Ponturi Kalmar vs Djurgarden – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, formația oaspete pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce n surprinde deloc. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.77 la victorie, în timp ce pentru un succes al grupării gazdă avem o cotă de 4.35.

Ponturi Kalmar vs Djurgarden – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Kalmar

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o echipă mai puternică, ce are un parcurs mult mai bun în acest sezon.

Gruparea gazdă se situează în prezent în zona “roșie” a clasamentului din Allsvenskan, ocupând mai exact locul 14, primul ce poate duce în eșalonul secund. Cele 14 etape de până acum i-au adus patru victorii, o remiză și nouă înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 19 goluri, primind cu 11 mai multe.

Cei de la Kalmar au revenit cu victorie după pauza competițională, impunându-se cu 1-2 în fieful celor de la AIK Stockholm, urmând însă apoi un esec la scor minim în disputa de pe teren propriu cu cei de la Brommapojkarna.

Djurgarden

Este fără dubii una dintre cele mai importante echipe din Suedia, atât din punct de vedere al valorii, cât și al performanțelor, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare, având resursele necesare pentru a obține un rezultat pozitiv.

Oaspeții acestei partide încă mai visează la titlu, în prezent fiind pe locul al doilea al clasamentului, la șapte puncte de liderul Malmo, care are însă cu două jocuri în plus. Până acum au înregistrat zece victorii și o remiză, suferind trei eșecuri, în aceste dueluri marcând 28 de goluri, primind 12.

Cei de la Djurgarden au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că vin după două victorii. S-au impus mai întâi cu un categoric 1-3 în deplasarea de la Norrkoping, trecând apoi de modesta Varnamo, câștigând la scor minim pe teren propriu.

Ponturi Kalmar vs Djurgarden

Djurgarden este, după cum menționam, o echipă mult mai bună, fiind peste nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Are mare nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de primul loc, de aceea ne așteptăm să dea totul pentru a scoate cele trei puncte din acest duel. Așadar, mergem pe mâna oaspeților, la o cotă de 1.77 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.77

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite